Degree

Om oss

Degree er ledende spesialister på å lage B2B e-handel i Norge, i tillegg besitter våre 40 medarbeidere lang erfaring med B2C. I over 12 år har våre team bidratt til at bedrifter lykkes med salg og gode kundeopplevelser.

Vi jobber nært sammen med våre kunder, og våre team tar ansvar for å løfte ehandelsprosjektet deres til suksess, med fokus på gode prosesser, intern forankring i ehandelsarbeidet og god oppfølgning.

Vi leverer blant annet:
Innsiktfase/Strategi
En innsiktsfase sikrer at du forankrer en god e-handelsstrategi og at du lager en e-handel som er tilrettelagt dine kunders brukerbehov.

E-handelstrategi og rådgivning
Hvert eneste e-handelsprosjekt har ulike behov og unike utfordringer. Våre ledende spesialister på e-handel hjelper deg med konsept og digital strategi.

Nettbutikk og E-handel
Degree er en totalleverandør på B2B og B2C e-handel og vi implementerer, utvikler og leverer tjenester i alle ledd av e-handelen.

Product information management (PIM)
Gi dine kunder en bedre brukeropplevelse og øk salget i nettbutikken med PIM. Vi implementer PIM-systemer og hjelper deg å etablere gode arbeidsprosesser.

Design og brukeropplevelse
Vi utvikler digitale løsninger med gode brukeropplevelser i fokus, og både leverer design/UX eller jobber tett med designere fra kunden.

Forvaltning og support
Flere bedrifter i dag ønsker å bli holdt i hånden gjennom hele samarbeidet. Vi jobber langsiktig og tett sammen med våre kunder etter en e-handelsløsning er lansert.
Partner status
Premium solution partner
Antall sertifiserte utviklere
5
Besøksadresse

Nils Hansen vei 5

0667 Oslo

Norway

Nettsted
https://www.degree.no/
Kontakt oss
+47 936 25 767
ann@degree.no

Kundesaker av Degree