Waterlogic

Waterlogic ble grunnlagt i 1992 (og hadde sitt første utsalg tidlig 1993). Helt siden den gang har de vokst og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

Utfordring

Waterlogic ønsket nå en moderne løsning som kunne automatisere mange av de manuelle prosessene de til nå hadde gjort. I tillegg ønsket de en nettbutikk de kunne gjøre mer personlig for å reflektere den kunnskapen og kvaliteten Waterlogic leverer innenfor vannautomater.

Dynamicweb som løsning

Vår Solution Partner, Peritus, har laget en helt ny løsning til Waterlogic. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, kan de nå gi kundene sine spesifikke priser, samt gi kunden tilgang til game fakturaer.

Den nye løsningen kommer også med en CMS-modul, som gjør at Waterlogic nå kan lage engasjerende nettsider for både eksisterende og potensielle nye kunder. De kan personalisere nettsidene slik at de reflekterer Waterlogic sin visjon, samt være visuelt og spennende for de besøkende å lese om.

Resultater

Den nye og moderne løsningen til Waterlogic har hjulpet til med å redusere mange manuelle arbeidsprosesser, som igjen har effektivisert bestillingsflyten internt hos Waterlogic. Det tar nå mye kortere tid for en potensiell kunde å komme i kontakt med riktig person hos Waterlogic.
Waterlogic
Kunde
Waterlogic
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM, Wholesale, Dynamics AX
Nettsted
www.waterlogic.no
Partner
Peritus AS

Lignende tilfeller