Vegfinans

Vegfinans er et regionalt bompengekonsern på Østlandet. Morselskapet, Vegfinans AS, er eiet av fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vestfold og Østfold. Vegfinans AS har over 20 heleide datterselskaper i eierfylkene.

Utfordring

Vegfinans trengte en ny nettside som kunne samle alle de 20 datterselskapene på en plattform. Dette ville gjøre det enklere både for de ansatte og kundene og navigere seg gjennom sidene og tydelig finne riktig informasjon.

Dynamicweb som løsning

Vår partner, CoreTrek, har derfor laget en ny løsning med Dynamicweb sin All-in-One plattform som samler all informasjon fra alle selskaper på samme side. I tillegg er nettsiden moderne og fin, som gjør det gøy for de ansatte å jobbe med de forskjellige sidene.

Resultater

Konsernets nettsider har et ryddig design som gjør det lett for kundene å finne fram. Nettsidene tar i bruk responsive webdesign slik at sidene er like tilgjengelige på alle plattformer. Forsiden er oversiktlig og tar i bruk ikoner for å lede brukerne til den informasjon og tjenester som er mest etterspurt. Hvert av de 20 datterselskapene har sine egne sider med informasjon om det respektive bomprosjektet. Bomstasjonene presenteres oversiktlig i liste- og kartvisning. Dette gir brukerne en rask oversikt over med pris for hver takstgruppe.
Vegfinans
Kunde
Vegfinans
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2C, B2B, Organization
Nettsted
www.vegfinans.no/
Partner
CoreTrek

Lignende tilfeller