Toi-Toys

Toi-Toys oppnår lynrask, skalerbar produktadministrasjon, med Dynamicweb.

Utfordring

Toi-Toys er den ledende leverandøren av trygge og tilgjengelige leker. Basert i Nederland, leverer Toi-Toys til butikker og forhandlere i mer enn 40 land over hele verden. I årevis har selskapet stolt på sitt utdaterte Magento-system for å administrere produkter, men selv enkle oppgaver, som å legge til relevante produktspesifikasjoner, hadde blitt stadig mer ineffektive og tidkrevende. For å gjenvinne kontrollen over produktadministrasjonen, valgte Toi-Toys Dynamicweb som løsning.

Med Dynamicwebs enkle og kraftige plattform kan Toi-Toys raskt legge til ny produktinformasjon, gi større støtte til salgs- og markedsføringsteam, samtidig som de forblir i samsvar med industriens lover og forskrifter. Bart Daams, Regulatory Affairs and Compliance Manager, forklarer hvorfor Dynamicweb var det riktige valget for Toi-Toys.

Dynamicweb som løsning

Hvorfor gjøre endringer?
Magento-systemet vårt var utdatert og vi hadde lett etter et pålitelig PIM-system i en stund; men ny lovgivning gjorde avgjørelsen enda mer pressende. De nye reglene krevde at vi skulle inkludere ytterligere produktinformasjon, men vårt gamle system tillot oss rett og slett ikke å gjøre det. Bytte til nytt system var både en nødvendighet og et lovkrav.

Hvorfor Dynamicweb?
I vår research vurderte vi mange løsninger, men ingen av dem kunne virkelig oppfylle kravene våre; enten tilbød de ikke den avgjørende funksjonaliteten vi trengte eller var rett og slett for dyre. Vi var på tidspunktet for å vurdere en av leverandørene som vi tidligere hadde utelukket, da en kollega kom over Dynamicweb og vi innså at det tilbød akkurat det vi lette etter. Dynamicweb gjør det mulig for oss å legge til og administrere produktspesifikasjoner raskt og enkelt, i stor skala og til en svært konkurransedyktig kostnad. Da han uttrykte interesse for plattformen, reiste en Dynamicweb-representant fra Danmark personlig for å møte oss. Vi hadde funnet den beste løsningen, til riktig pris med god kundeservice. Det var en flott start på samarbeidet.

Hvilke funksjoner har gitt de største forretningsfordelene?
Dynamicweb er en ekstremt enkel plattform å bruke. Et av hovedkravene våre, når vi så etter en ny løsning, var en fleksibel database som ville gjøre oss i stand til raskt å legge til ny produktinformasjon og spesifikasjoner, og deretter dele dem med våre kunder. Plattformen tilbyr akkurat det vi håpet på, og vi kan enkelt legge til og dele ny produktinformasjon med kunder uten å være avhengige av et IT-team. Ikke bare sparer dette oss verdifull tid, men det reduserer IT-byrden vår og gir oss et enormt konkurransefortrinn.

Er det komplisert å bruke?
Nei. Dynamicweb er svært intuitivt og brukervennlig. Ingen av teammedlemmene våre er IT-eksperter, men vi klarer oss veldig bra med plattformen. Vi jobber for tiden med å berike produktinformasjon på tvers av virksomheten – ikke bare for å bedre møte behovene til kundene våre, men også for å overholde gjeldende lovgivning. En av våre nyeste teammedlemmer har bare vært i selskapet i to uker, men er allerede kjent med systemet og oppretter nye felt på egenhånd. Plattformen er så logisk og enkel å bruke at den gir oss autonomi til å jobbe uten støtte og unngå flaskehalser. Hvis vi står fast, kan vi heldigvis alltid falle tilbake på Justin, vår dedikerte Dynamicweb-støtteperson, som gir umiddelbar hjelp.

Resultater

Hvilken innvirkning har Dynamicweb hatt på deres online tilstedeværelse?
Lekene våre er nå betydelig enklere å finne på nettet fordi produktinformasjonshåndteringen i systemet vårt direkte påvirker Toi-Toys SEO; dette har store forretningsmessige implikasjoner fordi digital finnbarhet og synlighet er avgjørende i dag. Å legge til produktinformasjon gir oss også muligheten til å forbedre kundeopplevelsen og forståelsen av produktene våre. Videre er systemets hastighet og respons enestående og gjør oss i stand til å dele informasjon med våre B2B-kunder ekstremt raskt. Mange av våre kunder er aktive på nettbaserte markedsplasser som Amazon og bol.com, så muligheten til å holde produktoppføringene deres oppdatert er avgjørende – Dynamicweb gjør ikke dette bare mulig, det gjør det enkelt.

Vil du anbefale Dynamicweb?
Absolutt! Vi er veldig fornøyd med Dynamicweb. Det har vært et vinn-vinn-resultat for oss, siden det gir all funksjonaliteten vi trenger, og en rimelig pris – og med muligheten til å skalere med virksomheten. Vi er imponert over hastigheten systemet fungerer med, og begeistret over de omfattende mulighetene det tilbyr, utover våre opprinnelige krav; som vil gjøre oss i stand til å skille oss fra våre konkurrenter. På toppen av alt dette har støtten vi har mottatt fra Dynamicweb-teamet vært utmerket og gjort det mulig for oss å få mest mulig ut av plattformen.
Toi-Toys
Kunde
Toi-Toys
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2C, CMS, Marketing, PIM, Wholesale, CRM
Nettsted
www.toi-toys.com

Lignende tilfeller