Telstar

En moderne digital utvidelse av aktiviteter på fotballbanen.

Utfordring

Telstar har brukt et utdatert Wordpress-miljø lenge. Dette fungerte imidlertid ikke ordentlig (lenger) – administrasjon og vedlikehold var ekstremt tidkrevende og krevde mange manuelle handlinger. Wordpress-miljøet skulle oppgraderes, og valget falt på en løsning med CMS og netthandel kombinert i ett, for å spare tid og penger.

Dynamicweb som løsning

Telstar er fotballklubben med tøffe menn og sterke kvinner. De går under navnet de Witte Leeuwen. Klubben er preget av sin særegenhet og solidaritet. Ingenting er viktigere enn klubben, og alle med et godt hjerte er velkomne.

De siste månedene har Bluedesk jobbet hardt med å utvikle et nytt nettsted sammen med SC Telstar-folk. Et nettsted der alt fra og om SC Telstar har fått sin egen plass. Så du vil finne alt som angår SC Telstar under ett tak.

Det nye nettstedet er et 'CaaS -produkt'. CaaS er et Bluedesk-produkt som fullstendig avlaster deg fra dine bekymringer for en fast pris per måned når det gjelder teknologi, service, videreutvikling og markedsføring!

Resultater

Et nytt nettsted med en nettbutikk som oppfyller moderne krav! Det var Telstars ønske. Bluedesk klarte å oppnå dette innen to måneder gjennom CaaS. De ulike målgruppene til Telstar er tatt i betraktning. Nettstedet er ikke bare rettet mot fans, men også mot forretningsmarkedet!

Ved å holde netthandel, nettsider og markedsføring under ett tak, er kommunikasjon til kunden mye mer effektiv enn før. For eksempel kan dataene fra e-handelsmodulen brukes på nytt i e-postmarkedsføring og omvendt.

I tillegg har nettbutikken fått et nytt utseende, slik at alle supportere, nasjonale og internasjonale, kan få sitt 'Witte Leeuwen' hjerte til å slå raskere og kan tilby seg fantastiske varer.
Telstar
Kunde
Telstar
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2C, CMS, Marketing, Retail
Nettsted
https//sctelstar.nl
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller