Randers Tegl

Randers Tegl er en av Nord-Europas eldste og største mursteinprodusenter. Selskapet har mer enn 100 års erfaring og leverer i dag murstein til hele Skandinavia og Tyskland.

Utfordring

Som en total leverandør har selskapet bygget en kompleks produktportefølje som henvender seg både til private og bedrifter. I tillegg har oppkjøp av selskaper gjort det komplisert for Randers Tegl å kommunisere et helhetlig budskap til sine kunder. Randers Tegl sin utfordring var derfor å forbedre sin B2C og B2B markedsføring med klare budskap i et ellers rolig marked.

Dynamicweb som løsning

Gotcha og Randers Tegl har utviklet en CMS-løsning som er bygget på Dynamicweb sin All-in-One plattform. Løsningen inneholder fem forskjellige språk-versjoner og en fullstendig produktportefølje.

Løsningen har en grunnleggende produkt-konfigurator som gjør at kunder kan skreddersy sitt hus med valg av forskjellige typer murstein og fliser for sine hus. Dette gjør det enklere for kundene å se produktene på en visuell måte. Kundene kan deretter laste ned informasjonen om de spesifikke produktene, inkludert priser og dimensjoner, og bestille en gratis prøve.

Resultater

Den nye CMS-løsningen og dens fem forskjellige språk-versjoner har utvidet Randers Tegls rekkevidde. Både nåværende og potensielle nye B2B og B2C kunder kan nå enkelt få informasjon om produkter, priser og forhandlere.

Løsningen kombinerer brukervennlige illustrasjoner og produkt-konfigurasjoner for å sikre at kundene klarer å navigere mellom alle de forskjellige produkttypene og spesifikasjonene. Kundene drar også fordeler fra søkeverktøyet som gir kategoriserte søk for å sikre relevante resultater og forslag.
Randers Tegl
Kunde
Randers Tegl
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, B2B, CMS, Manufacturing
Nettsted
www.randerstegl.dk/
Partner
Gotcha

Lignende tilfeller