New Feet

Nytt nettsted med PIM og integrasjon for å støtte forhandlere med en selvbetjent portal.

Utfordring

Som 100% forhandlerbasert, fokuserer New Feet på både kunder og partnere. Men med to årlige og store kolleksjoner var det på tide at det 7 år gamle nettstedet ble oppgradert.

New Feet ønsket en oppgradering med fokus på både merkevarebygging og forhandler- og forhandlerstøtte.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb eCommerce-pakken med integrert PIM ble løsningen. New Feet har nå et komplett merkevareside med forhandler- og forhandlerstøtte via datavarehus, hvor de enkelte butikkene også har mulighet til å logge inn og få tilgang til alle produktdata og markedsføringsdata. Selvbetjening er en verdifull ressurs for deres nye løsning som er nyttig både for New Feet og deres partnernettverk.

Løsningen er også forberedt på å lansere nye nettbutikker i spesifikke markeder via ERP-integrasjon.

Resultater

Strukturen til Dynamicweb gir New Feet muligheten til å få oversikt over det store produktutvalget, og det har også gjort prosessen enklere for sine forhandlere og forhandlere. All-in-One eCommerce Suite-løsningen gir den enkelte butikk, via datavarehus, muligheten til å logge inn og få tilgang til alle produktdata og markedsføringsmateriell – mindre administrativt arbeid og raskere service når forhandlere trenger det, er noen av de åpenbare fordelene.

New Feet
Kunde
New Feet
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, B2B, CMS, PIM, Retail
Nettsted
www.new-feet.com
Partner
Buchs A/S

Lignende tilfeller