JMP Equipment company

JMP Equipment Company leverer konstruerte produkter og løsninger for energieffektive systemer som maksimerer produktiviteten til mennesker og bygninger. Løsningene inkluderer HVAC og energieffektive vann-, damp- og kondensatsystemer.

Utfordring

JMP hadde en visjon om å lede sin bransje med moderne kundeopplevelser og mer effektive nettbaserte kjøpsmuligheter. Et av hovedmålene deres var å eksponere deres 50+ produktlinjer på nettet, noe som viste seg å være en utfordrende oppgave med deres høye kompleksitet, variasjoner og tilpasningsmuligheter. Deres første e-handelsløsning nådde ikke resultatene de håpet på, med utfordringer i e-handel og ERP-integrasjon som førte til unøyaktigheter i prissetting, manuelle prosesser og andre feil som måtte korrigeres konstant. Den dårlige brukervennligheten til plattformen førte til lav selvtillit og lite buy-in fra både interne og eksterne team.

Mens de jobbet med ArganoArbela på deres større digitale transformasjon, som inkluderte Dynamics 365 Finance and Operations og Customer Engagement, ble Dynamicweb brakt inn i samtalen som svaret på deres komplekse krav til e-handelsintegrering. Med ytterligere strategisk planlegging mellom teamene hos JMP, ArganoArbela og Dynamicweb, ble det avtalt at deres e-handelsinitiativ skulle innlemmes og leveres sammen med deres større visjon for digital transformasjon. Dynamicweb ble valgt for sin erfaring i komplekse B2B-bransjer som utstyr, som ofte har flere integrasjons- og tilpasningskrav for å oppnå e-handelsautomatisering.

Dynamicweb som løsning

JMP Equipment Company valgte Dynamicweb av flere grunner. Deres høyeste prioritet var å møte integrasjonskravene mellom e-handelsmiljøet og deres Dynamics 365-løsninger. Et annet mål var å eksponere de riktige produktene på nett for de riktige kundene, samtidig som de legger grunnlaget for å støtte muligheten for brukere til å konfigurere sine mest komplekse og tilpassbare produkter i fremtiden, som en del av deres digitale veikart. For å oppnå dette trengte de en løsning som kunne imøtekomme deres store produktdata på nettet og trekke inn forretningslogikken fra deres ERP.

Etter å ha levert en rekke vellykkede e-handelsprosjekter sammen, anbefalte ArganoArbela Dynamicweb for sin robuste plattform, som inkluderer en komplett Product Information Management (PIM)-løsning, og muligheten til å integrere med virtuelle alle datapunkter i ERP og CRM.

Resultater

JMP har nå et fullt fungerende B2B e-handelsnettsted med deres mest komplekse produktlinjer eksponert for kunder for undersøkelser og bestilling. Deres e-handelsside er tett integrert med deres ERP, og løser utfordringene de hadde med deres tidligere e-handelsplattform og lar bestillinger, priser, produktinformasjon og mer flyte sømløst mellom systemene. E-handelsløsningen har blitt omfavnet på alle nivåer i organisasjonen, inkludert salg, og er en kjernekomponent i deres langsiktige digitale strategi.

Høydepunkter:
• B2B e-handel for VVS-utstyr
• 50+ komplekse produktlinjer
• Sømløs integrasjon med Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations og Customer Engagement
JMP Equipment Company
Kunde
JMP Equipment Company
Besøksadresse
Greensboro, NC, USA
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Distribution, D365
Nettsted
www.jmpco.com

Lignende tilfeller