Innovation Living

Innovation Living er et dansk møbelfirma bygget på den stolte danske tradisjonen for møbeldesign. Innovation Living er en av de ledende produsentene av sovesofaer. En global aktør med et sterkt merke og en unik posisjon i markedet.

Utfordring

Det umiddelbare behovet var et merkevarenettsted i et 2020-design som kunne presentere hele produktsortimentet. Innovation Living har et bredt spekter av produktdeler og har til nå ikke klart å presentere hele sortimentet. Derfor trengte de et nytt innholdsnettsted som ikke bare var i stand til å vise produktene i et estetisk oppsett som støttet merkevaren, men også et nettsted for å gjøre det enkelt for distributører og kunder å se produkter og dermed støtte netthandel.

Dynamicweb som løsning

Løsningen inneholder et Dynamicweb PIM-system med et komplett utvalg og et rikt datasett. PIM-systemet gjør det enkelt å ta kontroll over den omfattende produktinformasjonen. Med Dynamicweb PIM har Innovation Living nå fleksible datastrukturer for å støtte datakvalitet og berikelse.

Videre er løsningen bygget ved hjelp av Cylindo som gir fullstendig gjengivelse av alle produkter i alle farger og polstringstyper. Dette betyr at den besøkende kan se sin nye sofa i sin favorittfarge og tekstil, og til og med ha en 360-graders oversikt over produktet ved hjelp av 3D-visualiseringsfunksjonen. Dette er en helt ny måte å presentere Innovation Livings-produkter på.

Resultater

For første gang kan Innovation Living presentere et komplett produktspekter for både distributører og kunder. Hele sortimentet genereres automatisk fra PIM, og med den nye merkesiden vises produktene i et brukervennlig og estetisk design som støtter selskapets merkevare.

I dag er nettstedet til Innovation Living utviklet til et globalt merke med PIM og 3D-visualisering for å presentere produktene på best mulig måte. Forventningene er store, og effekten av det nye merkevarenettstedet er rettet mot å støtte Innovation Livings netthandel og øke salget.

Prosjektet var stort og komplekst, men med de riktige løsningene og beslutningene har Innovation Living nå en high-end-løsning, bygget innenfor et rimelig budsjett. Løsningen er et sterkt grunnlag for videre digitalisering.
Innovation Living
Kunde
Innovation Living
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, Manufacturing, Dynamics NAV
Nettsted
www.innovationliving.com
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller