Flying Tiger

Forenkling av et innkjøpssystem med 2.500 produkter og 900 butikker.

Utfordring

Flying Tiger, som er et «gøy-shopping»-konsept, har over 900 fysiske butikker over hele verden. Hver av disse bestiller varer gjennom Flying Tiger Copenhagens interne innkjøpssystem. Innkjøpssystemet er derfor et uunnværlig verktøy i daglig drift, og derfor er stabilitet, funksjonalitet og hastighet et must. Flying Tiger Copenhagen trengte derfor et innkjøpssystem som kan spare de ansatte tid og gjøre bestilling av nye varer raskere, enklere og mer gjennomsiktig.

Som en konsekvens var det et sterkt ønske om å optimalisere det interne innkjøpssystemet.

Kravet til en ny partner var en sterk teknisk profil som kunne oppfylle oppgaven med både service og videreutvikling av det omfattende innkjøpssystemet med mange kompliserte integrasjoner. Og samtidig bør brukervennligheten gi et løft slik at alle butikkansatte, uavhengig av alder og nasjonalitet, enkelt og raskt kan betjene det nye innkjøpssystemet. Her falt valget på SMARTPAGE.

Dynamicweb som løsning

Da SMARTPAGE overtok løsningen, var oppgaven å umiddelbart forbedre plattformens stabilitet og ytelse. Etter det måtte hele nettstedet heves til en mer brukervennlig og funksjonell løsning som resulterte i følgende løsninger:

- Individuelle butikkansatte blir møtt av sitt eget dashbord med informasjon om hver butikk. Dette betyr at kjøpsansvarlige fra f.eks. København eller London ikke får vist den samme informasjonen, siden de er knyttet til forskjellige lagre.
- Personlige dashbord som tillot dem å tilpasse innhold basert på data.
- Varsler for å sikre brukerens oppmerksomhet: Tidligere leste ikke de ansatte nyhetene. Nå er det en nyhetsboks på forsiden som varsler den ansatte om uleste nyheter.
- Evne til å sende ut operative meldinger: viktige operative meldinger kommer nå ut som varsler i form av en rød stolpe øverst i butikken, og de kan kontrollere teksten og varigheten selv.
- Rask utskrift av etiketter: etiketter, for eksempel prislapper, kan nå på en enkel måte skrives ut av brukeren. Brukere kan søke gjennom søkeverktøyene for produktene de mangler prislapper på, og under hele prosessen er det mulighet for å legge til flere produkter.
- Avansert filtrering og søkealternativer: - Med over 25.000 produkter var det nødvendig med et avansert søkesystem - På forsiden kan brukeren nå søke etter produkter via en utvidet 'type -a -head' søkefunksjon som viser produktene samtidig som bruker skriver - Ved siden av de foreslåtte produktene er de relevante kategoriene avbildet. For eksempel, hvis brukeren har søkt etter plassmatter, vises kategorien "hjem" til venstre. Hvert produkt viser også produktdata - for eksempel lagerstatus, bilde, osv. For hvert produkt - Under 'produkter' finner brukeren en toppfiltrering som viser tabellen over de forskjellige produktdataene på en tydelig måte. Filtreringen her lar brukeren kompilere forskjellige søk - for eksempel smykker og sjokolade - hvoretter alle produktene i hvert av disse områdene vises. - Brukeren kan også søke etter toppkategorier / grupper som kjøkkenutstyr, leker, høytid (jul) og lignende. Denne søkefiltreringen lar deg komme veldig langt i søket.

Resultater

Hastigheten har vært i fokus gjennom hele utviklingen. Det var viktig at løsningen var rask og dermed sparte unødvendig ventetid for alle ansatte. Følgelig er produktdataene forhåndslastet. Dette betyr at mens brukeren ser på de første resultatene, lastes neste side automatisk, slik at når brukeren klikker "neste", vises siden umiddelbart. Derfor er det ingen ventetid for brukeren, til tross for et produktspekter som inneholder mer enn 25.000 produkter.

Løsningen er skreddersydd og utelukkende basert på identiteten til Flying Tiger Copenhagen. Alt er nøye vurdert. Dette betyr blant annet at alle ikoner på nettstedet er håndplukket for å matche hverandre og identiteten til Flying Tiger Copenhagen. Disse ikonene er alle i SVG, noe som gjør løsningen raskere og skarpere. Følgelig gir overføring av den ikoniske identiteten til Flying Tiger et estetisk og brukervennlig uttrykk.
Flying Tiger
Kunde
Flying Tiger
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2C, Manufacturing
Nettsted
flyingtiger.com
Partner
Smartpage

Lignende tilfeller