Zington blir en del av Dynamicweb partnernettverket!

Ettersom at B2B-engros, og spesielt reservedelsindustrien, gjennomgår digital transformasjon, legger Zington til Dynamicweb som sine kjerneløsninger som et svar på denne akselererte veksten.
Skrevet av Dynamicweb den 29.06.2021, 12:00
Zington blir en del av Dynamicweb partnernettverket!

Dynamicweb, en ledende e-handelssuite, inkludert et PIM-system, leverandør i mellomstore og enterprise-industrien, kunngjorde i dag partnerskapet med Zington, en kjent svensk leder for digital transformasjon med ekspertise innen Business, Technology & Experience.

Dette partnerskapet styrker merkevaren Dynamicweb i det svenske markedet og lar Dynamicwebs raskt voksende kundebase få lokal støtte med sin digitale transformasjon og implementering av Dynamicweb eCommerce Suite. Zington bringer et vell av kunnskap på dette området og bidrar til å skape den best mulige digitale brukeropplevelsen som driver både merkevaren og virksomheten din fremover.

Senest har Rodin & Co signert med Zington Group for et prosjekt som involverer Dynamicweb PIM -løsningen. Rodin & Co er en sentral leverandør i Norge innen bilutstyr, verkstedutstyr og serviceindustri. Med et stort utvalg, inkludert mange varianter, vil en PIM-løsning hjelpe Rodin & Co med å redusere manuell kompleksitet og skalere produktdataets nøyaktighet og produktdatakvalitet.

Vi er glade for å fortsette samarbeidet med Zington i det akselererte svenske B2B-netthandelsmarkedet! Vi ser økt bevegelse og behov for digital transformasjon i B2B-engrosmarkedet, så vel som innen konstruksjon, elektronikk og reservedeler og ettermarked-produktindustri, områder der Zington bringer et vell av erfaring.” Sier Christian Beer, administrerende direktør og medgründer av Dynamicweb.

“Vi i Zington er glade for å kunngjøre samarbeidet med Dynamicweb. Vi er overbevist om at vi sammen vil kunne tilby flere selskaper en effektiv plattform for sin digitale virksomhet. Dynamicweb har gjort en utmerket jobb med å tilby en plattform som er både enkel å implementere og har store muligheter for å skalere opp. Det er noe som er veldig etterspurt. I Zington ser vi frem til et fortsatt og vellykket samarbeid", sier Robin Fredriksson - leder for salg, markedsføring og ehandel.

Om Dynamiweb

Dynamicweb tilbyr kundene en bransjeanerkjent, prisvinnende All-in-One-plattform. Vi gjør det mulig for kunder å levere fantastiske kundeopplevelser og skalere suksess via netthandel gjennom de beste løsningene for innholdsstyring, digital markedsføringnetthandel og produktinformasjon.

Dynamicwebs 300+ partnere, 200+ ansatte på kontorer over hele verden er stolte av å støtte godt over 5.000 merker, som inkluderer ledende merker som Lego, Subaru, Norsk Stål, Narvesen, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Bygget på Dynamicweb har disse kundene nå mulighet til å oppnå livslange kundeforhold, øke inntektene og utvide merkevarene sine.

Lær mer på Dynamicweb.no.

Om Zington

Zington - nesten 250 engasjerte digitale konsulenter, fullt fokusert på å bringe våre kunder fremover. Mot digital ledelse. Gjennom mange års erfaring med digitaliseringsprosjekter på tvers av en rekke bransjer har vi samlet kunnskapen og ferdighetene som kreves for å administrere et selskaps digitale økosystem. Vi gjør hverdagen enklere for våre kunders kunder, kolleger og partnere ved å skape en positiv merkeopplevelse og øke effektiviteten som et resultat.

På Zington er vi forent av en sterk entreprenørånd og tankegang. Vi er oppriktige når vi sier at vi har som mål å få en grundig forståelse av hver klients virksomhet. Det er slik vi muliggjør det fulle potensialet til teknologi for dine spesifikke operasjoner. Det er også på grunn av vår høye berøring og personlige engasjement med kunder at vi har oppnådd anerkjennelse i vår bransje.

Vi har bredde og dybde av teknisk erfaring, er kjent for vår presisjon i levering, fokuserer alltid på kunden og er sterkt engasjert i å skape lønnsomhet og nye forretningsmuligheter for våre kunder.

Lær mer på Zingtongroup.com