Utleiecompagniet signerer med Dynamicweb

Utleiecompagniet har signert kontrakt med Dynamicweb.
Skrevet av Dynamicweb den 11.08.2021, 12:00
Utleiecompagniet signerer med Dynamicweb

Tidligere i august signerte Utleiecompagniet kontrakt med Dynamicweb. 

Den nye løsningen fra Dynamicweb vil være en B2B utleieportal, med CMS og digital markedsføring integrert i plattformen. I tillegg vil løsningen ha en integrasjon til selskapets CRM- og ERP-system, slik at de kan utnytte data de trenger for å levere kundespesifikke priser, rabatter og produkter, samt personalisere sine hjemmesider og komme med relevante produktanbefalinger til sine kunder.

Om Utleiecompagniet

UCO er en utleie- og serviceleverandør spesialisert på maskiner og riggtjenester til profesjonelle brukere innen bygg, anlegg, industri og offentlige virksomheter. 

Vår visjon - kundens beste løsning - er godt forankret hos alle medarbeidere og er vår garanti for at våre kunder alltid får riktig utstyr, levert til avtalt tid med personlig service.

Utleiecompagniet AS ble etablert som eget aksjeselskap i mai 2002, med UCO som registrert varemerke. UCO har sitt utspring i Selmer Maskinutleie, etablert i 1997. Kranselskapet E.D.Knutsen AS (etabl. 1947) ble i 1999 kjøpt av Selmer Maskinutleie og videre innfusjonert i UCO i 2016.