Ny salgssjef i Dynamicweb Norge!

Skrevet av Dynamicweb den 10.02.2021, 12:35
Ny salgssjef i Dynamicweb Norge!

Dynamicweb Norge er stolte av å introdusere Christoffer Andersen som nyeste medlem av Dynamicweb-familien. Som tidligere produktansvarlig i ACT og 6 års erfaring som Account Manager i Dell Technologies blir Christoffer en godt tilskudd til det norske teamet!

"Vi opererer i et spennende marked, hvor flere bedrifter stadig ønsker å komme seg på nett, med en digital plattform som samler alt under ett tak, og at infrastrukturen skal være både intuitiv og enkel å navigere. Christoffer er en god match med vårt norske team, og han vil være en god ressurs for Dynamicweb" - Sier Steffen Breen, Country Manager Dynamiceb Norge. 

"Jeg er veldig spent og gleder meg til å komme i gang hos Dynamicweb. Dette er et spennende selskap som er ambisiøse og optimistiske for fremtiden. I tillegg er det spennende å kunne jobbe i et raskt-voksende selskap som har et godt partnernettverk og mange fornøyde kunder på verdensbasis." - Svarer Christoffer Andersen, Salgssjef Dynamicweb Norge.

 

Om Dynamicweb
Dynamicweb tilbyr kundene en bransjeanerkjent, prisvinnende All-in-One-plattform. Vi gjør det mulig for kunder å levere fantastiske kundeopplevelser og skalere suksess via netthandel gjennom de beste løsningene for innholdsstyring, digital markedsføring, netthandel og produktinformasjon.

Dynamicwebs 300+ partnere, 200+ ansatte på kontorer over hele verden er stolte av å støtte godt over 4.000 merker, som inkluderer ledende merker som Lego, Subaru, Norsk Stål, Narvesen, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Bygget på Dynamicweb har disse kundene nå mulighet til å oppnå livslange kundeforhold, øke inntektene og utvide merkevarene sine.

Lær mer på Dynamicweb.no.