LS Retail and Dynamicweb signerer en strategisk partneravtale innen e-commerce

Forbrukerne har presset standarden innen omni-channel. Komplette omni-kanalopplevelser krever mer enn en handlekurv og retail POS - de krever tette integrasjoner mellom systemer, og det er derfor LS Retail og Dynamicweb inngår et strategisk partnerskap. Løsningen tilbys i Microsoft Azure-skyen, on-prem eller som en hybrid cloud-løsning, avhengig av kundens preferanser.
LS Retail and Dynamicweb signerer en strategisk partneravtale innen e-commerce

 

En komplett omni-channel løsning

Partnerskapet vil gi LS Retail-kunder en toveiskontakt til Dynamicwebs omfattende e-handels- og markedsføringsplattform, noe som gjør det enklere, raskere og rimeligere for partnere å implementere og levere en komplett omni-kanalløsning.

LS Retail og Dynamicweb kombinert gir forhandlere en omni-channel løsning som forener offline mulighet og e-handel. Dynamicweb integreres i LS Retail-forretningslogikken som muliggjør sanntidskommunikasjon mellom Microsoft Dynamics NAV, LS Nav og Dynamicweb - et solid fundament for å levere et komplett omni-kanal e-handelsoppsett.

Økosystemene til LS Retail og Dynamicweb overlapper delvis allerede i dag, som gjør at flere partnere allerede vet hvordan de skal implementere begge løsningene. Dynamicweb kan også skryte av et globalt partnernettverk av mer enn 200 digitale byråer og systemintegratorer, som kan hjelpe LS Retail-kunder til å nå sine omni-kanal-ambisjoner.

Dynamicweb er kjent som et sowftwareselskap som leverer nøkkelferdige løsninger for Dynamics NAV og AX. Ambisjonen med denne nye kombinerte løsningen er å utnytte tiden til markedet og gi lavere implementeringskostnad og risiko for LS Retail-kunder.

"Dagens forbrukere forventer at forhandlerne skal være på alle kanaler, til alle tider. Med Dynamicweb har forhandlere våre en ny måte å tilfredsstille kundenes krav på uten å måtte sjonglere flere, frakoblede systemer, sier Magnus Norddahl, konsernsjef og president hos LS Retail.

"Forhandlerne leter etter robuste omni-kanalløsninger som er raske og enkle å implementere, slik at de ikke trenger å gjenoppfinne hjulet. LS Retail og Dynamicweb deler definitivt denne visjonen. Med denne kombinerte løsningen tar vi sikte på å sette nye standarder for allsidig kanalutnyttelse, "sier Christian Beer, CEO for Dynamicweb.

Hele løsningen kan tilbys i Microsoft Azure-skyen, on-prem eller som en hybrid cloud-løsning, avhengig av kundenspreferanser.

For å lære mer om løsningen, besøk Dynamicweb på Directions EMEA i Madrid, på NAVUG Summit i Nashville, eller nå ut til din representant hos LS Retail eller Dynamicweb.


Om LS Retail og Dynamicweb

I mer enn to tiår har LS Retail utviklet enkle og praktiske programvareløsninger for å gjøre shopping og matopplevelsen en fornøyelse over hele verden. LS Retail produkter og løsninger selges gjennom et globalt partnernettverk og har blitt installert i mer enn 66.000 butikker i over 120 land. Lær mer: www.lsretail.com

Dynamicweb tilbyr en All-in-One Business Platform som kombinerer Content Management, E-handel, PIM og Marketing, som gir muligheter for å skape gode kundeopplevelser på alle kanaler. Dynamicweb har spesialisert seg på å integrere til Microsoft Dynamics ERP og har mer enn 4.000 kunder og 200 sertifiserte partnere over hele verden.