Frokostseminar om Performance og SEO

I en verden full av informasjon blir synlighet enda viktigere og det blir vanskeligere å vite hvordan man skal skille seg ut blant alle konkurrentene på markedet.
Skrevet av Dynamicweb den 04.12.2018, 12:00
Frokostseminar om Performance og SEO

Onsdag 28. november arrangerte vi frokostseminar i samarbeid med vår partner Novicell. Fokuset var Performance og SEO-optimalisering. SEO-teamsjef Jens Peter Nielsen og Dynamicweb-teamsjef i Novicel Torben Bak Jensen presenterte strategier og konkrete anbefalinger for hvordan man kan øke performance på Dynamicweb plattformen og hvordan SEO kan bidra til å skape verdier for din virksomhet.

Jan Peter Nilsen ga et innblikk i de seneste trendene innenfor søkemotoroptimalisering og hva vi kan forvente oss i fremtiden. Han viste også hvorfor SEO stadig er et viktig innsatsområde – med en høy ROI. Nilsen satte fokus på Dynamicweb som en all-in-one plattform, og det ble presentert hvilke SEO-features som kan tas i bruk på denne plattformen.

Torben Bak Jensen viste hvordan en virksomhet utnytter muligheten på Dynamicweb-plattformen og presenterte flere eksempler på et fleksibelt design, Dynamicweb Rapido og Performance optimalisering.