Forrester inkluderer Dynamicweb PIM i ny rapport

Dynamicweb er med i Forrester’s nye rapport «Now Tech: Production Information Management, Q1 2020 – Forrester’s Overview of 22 PIM Providers.»
Skrevet av Dynamicweb Software den 30.03.2020, 10:00
Forrester inkluderer Dynamicweb PIM i ny rapport

Forrester har valgt ut 22 PIM leverandører basert på en analyse av PIM-markedet og har offentliggjort resultatene i rapporten «Now Tech: Product Information Management». Den anerkjente forskningsbedriften har fremhevet Dynamicweb PIM som en av de beste PIM-løsningene på markedet, noe som er en stor anerkjennelse og posisjonerer Dynamicweb PIM som markedsledende.

«Vi er utrolig stolte av å være en del av Forresters nyeste analyse, da vi har jobbet hardt for å utvikle Dynamicweb PIM til å bli en etablert plattform i markedet. Å bli inkludert i Forresters forskning er en stor anerkjennelse av vårt arbeid, og vi vil fortsette med utvikling av vårt PIM-system for å bli enda bedre i fremtiden» sier Christian Beer, CEO, Dynamicweb.

Hva er PIM og hvorfor?
Mange produktvirksomheter opplever at digitalisering kan medføre en rekke utfordringer med å levere ensartede produktopplysninger på tvers av digitale kanaler. Det er nettopp her et PIM-system kommer inn, da dette systemet organiserer produktdata, kan forbedre salg og kundeopplevelser og fremskynder time-to-market.

«Blant våre 4.000+ kunder globalt ser vi en økende etterspørsel av PIM, da alle våre kunder er en del av verdikjeden hvor produktinformasjon skal leveres både oppover og nedover. Sammen med markedsplasser og behovet for produktark og kataloger, er det drivkraften for etterspørselen av PIM som vi ser for øyeblikket» sier Christian Beer, CEO, Dynamicweb.

PIM fra Dynamicweb
Dynamicweb PIM inneholder alle verktøy du har bruk for til håndtering av produktinformasjon. Det er alt fra 360-graders oversikt og kontroll, en fleksibel datastruktur og digitale eiendeler til produktberikelse og nedarving, multiredigering og språkversjoner. Løsningen kan implementeres som stand-alone eller som en del av den integrerte Business Suite sammen med e-handel, innholdshåndtering og Marketing Automation. Dynamicweb integrerer til Microsoft Dynamics ERP-systemer som Business Central, F&O, NAV og AX. Dynamicweb PIM er også utviklet med et brukervennlig grensesnitt som gjør det enklere å berike, validere og publisere din produktinformasjon på digitale kanaler, markedsplasser og kataloger.

Dynamicweb har nylig gitt ut en ny brosjyre om tendenser i PIM-markedet for 2020 – inkludert sentrale egenskaper du bør ta hensyn til når du skal velge den riktige PIM løsningen for din bedrift. Last den ned her.

Om Dynamicweb
Dynamicweb er et dansk Software as a Service (SaaS) selskap, grunnlagt i 1999, som tilbyr en unik Business Suite som den eneste plattformen som kombinerer PIM, e-handel, CMS og markedsføring med integrasjon til hele Microsoft Dynamics ERP familien.

Dynamicweb er for øyeblikket representert i 13 land og har mer enn 4.000 kunder og 12.000 hjemmesider i verden, i samarbeid med 2.000+ sertifiserte partnere.

Kontaktinformasjon
Christian Beer
CEO
cb@dynamicweb.com