Dynamicweb fortsetter den sterke veksten med enda et rekordhøyt kvartal

Dynamicweb, den raskt voksende e-handels, PIM og Digital Experience plattform-leverandøren i SMB og Enterprise-bransjen, rapporterte i dag om enda et bra kvartal med 27% vekst sammenlignet med fjorårets.
Skrevet av Rebekka Rich Topholm den 09.02.2021, 14:55
Dynamicweb fortsetter den sterke veksten med enda et rekordhøyt kvartal

E-handel og digital transformasjonsmoment

Dynamicwebs DXP har hjulpet til å drive vekst og e-handelssuksess hos kunder verden over. Funksjonene i DXP er fullt integrert med en rekke Microsoft Dynamics ERP-system, andre ERP-systemer og tredjepartssystemer, noe som støtter kundene til å akselerere deres digitale transformasjon og skalere e-handelssuksess.

Videre har behovet for rask implementering og lav risiko blitt møtt av Dynamicwebs nøkkelferdige løsning for B2B e-handel. Dynamicweb tilbyr nå muligheten til å lansere en B2B netthandel/kundeportal på veldig kort tid – uten et komplekst IT-prosjekt. Les mer om løsningen her.

«Den sterke veksten vi fortsetter å se på tvers av flere regnskapsår er resultatet av vår visjon for e-handels- og den digitale opplevelsen, samt vår mulighet til å styrke både kunder og partnere med en plattform som er enkel å implementere og bruke, og gir dem muligheten til å levere en bedre kjøpsopplevelse for sine kunder» - Sier Christian Beer, CEO, Dynamicweb.

Nye kunder

Siden 1. juli 2020 har Dynamicweb signert en rekke nye kunder på tvers av bransjer og land, inkluder:

  • Neets: Ledende AV produsent i Skandinavia
  • Beirholm: B2C netthandel med lagersalg av luksuriøse hoteltekstiler
  • Jensen Group: Din partner for automatisering av klesvask
  • Carrier: Varme, ventilasjon og air condition
  • Kent: Bransje-ledende eksperter innenfor stripebehandling

Nye ansettelser

Dynamicweb vokser ikke bare i det verdensomfattende partnernettverket eller kundebasen, men også i antall team-medlemmer. Siden 1. juli 2020 har Dynamicweb ønsket 29 nye team-medlemmer velkommen, en rekord for Dynamicweb. Dette gjør at Dynamicweb er klar for enda flere år med sterk vekst. Bli med du også! Se våre åpne stillinger.

Om Dynamicweb
Dynamicweb tilbyr kundene en bransjeanerkjent, prisvinnende All-in-One-plattform. Vi gjør det mulig for kunder å levere fantastiske kundeopplevelser og skalere suksess via netthandel gjennom de beste løsningene for innholdsstyring, digital markedsføringnetthandel og produktinformasjon.

Dynamicwebs 300+ partnere, 200+ ansatte på kontorer over hele verden er stolte av å støtte godt over 4.000 merker, som inkluderer ledende merker som Lego, Subaru, Norsk Stål, Narvesen, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Bygget på Dynamicweb har disse kundene nå mulighet til å oppnå livslange kundeforhold, øke inntektene og utvide merkevarene sine.

Lær mer på Dynamicweb.no.