Dynamicweb er nå tilgjengelig i Microsoft AppSource

E-handel med sanntidsintegrasjon til D365 Business Central og Microsoft NAV.
En plattform for hele din digitale verden. For å overvinne og betjene kundene dine på best mulig måte i dagens konkurransepregede verden må et selskap hele tiden klare å være fleksibel, responsiv og personlig. Det er derfor essensielt å kommunisere og betjene kunder på tvers av flere kanaler, med et felles budskap.

Skrevet av Dynamicweb den 07.05.2019, 12:00
Dynamicweb er nå tilgjengelig i Microsoft AppSource

Dynamicweb sin All-in-One plattform samler hele din digitale verden på et sted. Den hjelper deg med å levere god kundeservice på tvers av kanaler ved å kombinere innholdshåndtering, netthandel, PIM (Product Information Management) og markedsføring på en plattform. Dynamicweb støtter både nettbutikker med et språk og nettbutikker med flere språk, valutaer og skatt.

En erfaren e-handelsplattform som støtter den digitale handleopplevelsen ved hjelp av impersonation, rabattkoder, gavekort, lojalitetspoeng, abonnement, og tilbud som «kjøp 3, betal for 2».

En kraftig brukersegmentering som gir alle i markedsavdelingen lov til å lage en målrettet liste med kunder basert på kjøpsatferd, nettsøksatferd og atferd som resulterer i e-postmarkedsføring.

Robust innholdshåndtering hjelper redaktørene å ikke bare inkludere all media og tekst, men å sette det opp på en presis måte, uten å vite noe om HTML.

Det innebygde PIM-systemet gjør at produktteamet ditt kan legge all produktinformasjon på et sted, og berike et produkt med detaljer som noen kanaler krever. Publiser spesifikk produktinformasjon til din egen B2B eller B2C nettbutikk, eller til en tredjeparts markedsplass.