Dynamicweb avslutter enda et rekord-år med rask vekst!

Dynamicweb beholder sin posisjon i utfordrende tider, slik at mange nye partnere og kunder kan lykkes på nett.
Skrevet av Dynamicweb den 21.09.2020, 08:10
Dynamicweb avslutter enda et rekord-år med rask vekst!

Dynamicweb, en ledende programvareleverandør innenfor e-handel, PIM og CMS hos mellomstore og store bedrifter, kunngjorde i dag at de avsluttet regnskapsåret i slutten av juni 2020 på en ny høyde, takket være veksten av nye kunder og partnere. Drevet av global etterspørsel for å kunne reagere raskt på et endret marked har gjort at Dynamicweb har vokst med over 25%, noe som gjorde dette til det andre året på rad med tosifret vekst.

En stor etterspørsel ble observert på tvers av store og mellomstore bedrifter innen produksjon, detaljhandel og distribusjon. Nye lisenskunder inkluderer Winnebago, Dümmen Orange, Lego Wear, Dantherm, Koninklijke Van Wijhe Verf, ProNails, TWGTea and Carrier.

«Den signifikante veksten vi fortsetter å se over flere år er et resultat av vår visjon for netthandel og den generelle digitale opplevelsen, samt vår evne til å levere på våre løfter til kundene og partnerne våre», sier Christian Beer, CEO Dynamicweb.

«Og selv om markeder er veldig flytende akkurat nå er vi optimistisk til at dette året ikke vil bli noe annerledes. Vi vil fortsette å levere en markedsledende plattform til våre kunder og partnere, slik at de kan levere gode digitale opplevelser!»

Etter nok et år med sunn akselerert vekst, forventer Dynamicweb å investere i sine ansatte, go-to-market tilnærmingen og utvide sitt globale partnernettverk for å støtte den raskt voksende kundebasen.

Om Dynamicweb

Dynamicweb tilbyr kundene en bransjeanerkjent, prisvinnende all-in-one sky-plattform. Vi gjør det mulig for kunder å levere fantastiske kundeopplevelser og å lykkes digitalt gjennom de beste løsningene for innholdsstyring, digital markedsføring, netthandel og produktinformasjon.

Dynamicwebs 300+ partnere, 200+ ansatte på kontorer over hele verden er stolte av å støtte godt over 4.000 merker, inkludert ledende merkevarer som Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Bygget på Dynamicweb, har disse kundene mulighet til å oppnå livslange kundeforhold, øke inntektene og utvide sine merkevarer.

Lær mer på Dynamicweb.no.