Digitalisering av vin- og spritbransjen

Er du en distributør av vin, brennevin og annen alkoholholdig drikke til HORECA-markedet? Da er dette webinaret for deg! 

En bestillingsportal gir mange fordeler for både deg og kundene dine. Som bedrift har du nå mulighet til å automatisere bestillingene dine, slik at de ansatte kan fokusere mer på kundebyggende aktiviteter. Dette minimerer også sannsynligheten for manuelle feil, da bestillingene nå vil gå direkte fra kundens bruker til ERP-systemet og videre til lagersystemet og til sending. Dette vil også gjøre det enklere for kunden å bestille, og vil etterhvert gjøre deg til den foretrukne partneren å kjøpe fra. I tillegg kan du gi kunden synlighet inn i sin egen konto hos deg, ved å gi de mulighet til å se tidligere bestillinger, kreditnotaer, lage ønskelister og ha både abonnements- og enkeltbestillinger på samme konto.

Med en integrert ERP og digital plattform kan du hente ut live data fra ERP og legge det direkte i bestillinsportalen. Med denne dataen kan du vise kunde spesifikke priser, sortiment, rabatter og lagerbeholdning. Dette gjør at kundene ikke lenger trenger å ta kontakt med deg for å finne ut om egne priser eller lagerstatus. En digital bestillingspotal vil forenkle hverdagen til både deg og alle kundene dine. 

Dynamicweb tilbyr en løsning som dekker din bransjespesifikke behov, uten at du trenger et stort IT-prosjekt for å komme i gang. Meld deg på dette webinaret for å lære mer om hvordan du kan digitalisere din vin- & spritbedrift. 

I dette webinaret vil Charlotte Nalum, Regional Marketing Manager, ta for seg spesifikke bransjeutfordringer innenfor vin- og sprit, og hvilke muligheter Dynamicweb gir denne bransjen for å overkomme disse utfordringene, og lykkes på nett. Hun vil også vise frem flere kundecase for å vise hvordan Dynamicweb har løst utfordringene til flere internasjonale vin- og spritselskaper.