Økt salg med B2B e-handel

Hvordan vil e-handel påvirke Verktøy og utstyrsbransjen de neste årene?

Verktøy og utstyrsbransjen er i stor grad basert på tradisjonelle salgsprosesser og rutiner. Den digitale utviklingen i samfunnet rundt oss har gått fort og kundene forventer noe annet av oss nå enn de gjorde tidligere.  

Denne utviklingen vil ikke stoppe opp. Kundene forventer tilgang til relevante tjenester når de trenger det, ikke begrenset til når leverandøren har åpent eller har tid til å hjelpe til. 

Hva har endret seg, hva forventer dine kunder og hvordan kan du som B2B leverandør av verktøy og utstyr møte disse forventingene? 

Hvordan kan du utnytte mulighetene som ligger i det digitale?

Hvordan kan e-handel være et viktig digitalt verktøy for deres kunder som krever mer etterhvert som markedet utvikles. I webinaret vil vi presentere et kundecase som gir innsikt i deres utfordringer innen B2B handel og hvordan de løste dette.    

Acando og Dynamicweb gir deg et innblikk i hvor den digitale utviklingen er på vei, og gir noen svar på hvordan dere kan ta i bruk digitale muligheter for å bli en bedre leverandør innenfor din bransje. I dette webinaret ser vi nærmere på en spesiell bransje: Verktøy og Utstyr.