Hva skjer når teknologien tar over?

Digital transformasjon er et mye brukt buzzword, og dette har eksplodert enda mer etter korona-pandemien, og flere bedrifter skjønte at de måtte ta tak. At flere og flere bedrifter tar i bruk ny og innovativ teknologi for å effektivisere og optimalisere sine arbeidsprosesser, fra ordrflyt til produksjon, er både bærekraftig og kostnadseffektivt. 

Men hva med de ansatte? Hva med alle de som ikke lenger trengs fordi teknologien på en eller annen måte har tatt over jobben deres? På grunn av AI og chatboter trenger du ikke lenger 40 stk. på kundeservice, men 10. Hva med de resterende 30? På grunn av den digitale bestillingsportalen din trenger du ikke lenger 20 fysiske selgere som drar til hver butikk/kunde for å selge inn de nyeste produktene - du har nyhetsbrev til dette nå. Hva skjer med alle disse menneskene? 

Som bedrift har du et ansvar om å ta vare på dine ansatte, de som har vært lojale mot deg i så mange år, og kanskje er såpass langt i livet at en ny utdanning ikke egentlig er et alternativ. Men hvordan gjør du det? Hvordan skal du ta vare på disse menneskene, uten at de blir overflødig og, ikke minst, uten at du bruker unødvendige penger. 

I dette 15-minutters webinaret tar vår Regional Marketing Manager, Charlotte Nalum, deg gjennom hvordan du kan løse kabalen med mennesker og teknologi sammen. Det trenger ikke være enten eller, men et samspill. Charlotte tar deg gjennom hva som ligger i digital transformasjon, forskjellene mellom bransjene, og gir deg til slutt 7 konkrete tips du kan gjøre for å beholde dine ansatte, uten at det går utover overskuddet.