Hva er PIM og hva kan det gjøre for din bedrift?

Produktdata er et must i dagens nettbutikk eller bestillingsportal, for å kunne være med i konkurransen om dine potensielle kunder. Enten din bedrift er B2B, B2C eller en blanding, er produktdata et krav fra alle.

God produktdata handler ikke lenger bare om gode bilder og informasjon om produktets materiell. Det er i dag viktig med både gode beskrivelser, flere bilder, gjerne en video, nedlastbart innhold (f.eks. brukermanual, datasikkerhetsblad, eller lignende), materiale, produktdetaljer, størrelser, bruksområde, produksjonsland, osv. All data du har tilgjengelig om ethvert produkt må du også gjøre tilgjengelig. Dette er en nøkkelfunksjon som vil skille deg fra dine konkurrenter, og som kan være grunnen til at du vinner kunden. 

God produktdata gir en god produktopplevelse som øker kjøpsopplevelsen og hele den generelle brukeropplevelsen med din nettbutikk, bedrift og merkevare.

Bli med på dette 20-minutters webinaret for å lære hva et PIM-system er og hva et slikt system kan gjøre for din bedrift. 

Vår Regional Marketing Manager i Norge, Charlotte Nalum, vil ta for seg: 

  • Hva er PIM?
  • PIM vs. DAM 
  • De 6 grunnleggende funksjonene et PIM-system må ha i 2021
  • Distribusjon av produktdata 
  • Dynamicweb PIM 

Hvem passer webinaret for? 
​Dette webinaret passer for alle som produserer varer og produkter innen B2B og B2C.