Er bedriften din rigget for vekst?

Det er mye man kan gjøre for å drive en vellykket bedrift, enten det er salg-, og markedsføringsaktiviteter eller annet. Det finnes mange tips der ute som forteller deg hva du må gjøre for å lykkes, men de fleste av disse tipsene tar for seg hva du må gjøre på utsiden av bedriften.

Men hva med på innsiden? Hva med den interne infrastrukturen? Hva med kommunikasjonen og samarbeidet mellom avdelinger internt? Hvordan er målene satt og målt? Hvordan settes budsjettene? Og hvordan blir ting fulgt opp?

Vi har invitert Connie Vollebekk, som gir deg konkrete tips som kan gjøre deg og din bedrift klar for vekst. Connie har en lang og bred erfaring innen ecommerce, og kan vise til sterk omsetningsvekst, som ecommerce manager hos både Varner, Tilbords og i Vita-gruppen. Med erfaring fra både annonsering, e-postmarkedsføring, kampanjeplanlegging, kartlegging og prediksjon av trender har Connie virkelig blitt en ekspert som brenner for optimalisering av brukeropplevelser, og, ikke minst øke konverteringer og omsetningen til din bedrift.

Connie går gjennom temaer som: 

  • Veien til suksess
  • Bedriftsmål: flytende eller fast?
  • Budsjetter: satte eller fleksible?
  • Intern kommunikasjon og samarbeid