Dynamicweb 9.3 presentasjon (ENG)

Dynamicweb PIM

Den nye Dynamicweb Product Information Management (PIM) lar deg håndtere og berike din produktportefølje fra kun et sted ved å bruke spørreskjemaer, multi-redigering på tvers av språk og varianter, intuitive språkhåndteringer og mye mer.

Tilpass dashbord

Tilgjengelig for PIM, nettbutikk og hjemområdet. Bruk personaliserte moduler for å vise nøkkeldata og KPI’er – og bruk spørreskjema-modulen for å sette opp en visuell presentasjon av arbeidsflyten i PIM.

Distribusjonsverktøy, lastbalansering & Indekser

Har blitt forbedret, og du kan nå flytte innhold (nettsider, paragrafer og elementer) fra en løsning til en annen.

I tillegg er Load Balancing gjeninnført, med støtte for et hvilket som helst antall noder og full nettbutikkstøtte, nye antispam- og sikkerhetstiltak er innført, og visning av modeller for handlekurv og navigasjon betyr farvel til XSLT.

Indekseringsmotoren har nå en ny FileIndexBuilder og en omarbeidet ContentIndexBuilder som er i stand til å erstatte the Search Wighted app.

Forbedret brukeropplevelse

På UX-fronten har det generelle brukergrensesnittet blitt oppdatert og mer utvidet, et skarpere utseende og en bedre generell følelse. Indekseringsmotorene har blitt ombygget slik at den ser bedre ut og er lettere å bruke. Vi har også tatt med en betaversjon av en Grid-motor som er i stand til visuelt å representere f.eks. Bootstrap grids når du arbeider med innhold.

Ytelse

Til slutt har ytelse og blitt mye forbedret med en stor oppgradering av innholdshåndteringen for sider, paragrafer og elementer – og mer enn 44 bugs, 94 forespørsler og 1300 PBI’er har blitt inkludert.