Amazon i Skandinavia - hva nå?

Det har vært et faktum i noen år at Amazon er eller har vært på vei inn i Skandinavia. Senest ved åpningen av den svenske plattformen 28. oktober 2020 har vi sett at Amazons inntreden i Skandinavia ikke bare er rykter, men en avgjørende virkelighet. Amazon.se var den første Amazon-lanseringen i et nordisk land.

Dette white paperet er for det skandinaviske markedet hvorAmazon kommer eller nylig har kommet, og du har en nettbutikk. Hvordan påvirker Amazon virksomheten din, og hva bør du gjøre? Bli med eller konkurrer mot den gigantiske markedsplassen?

Skandinaviske selskaper må begynne å forberede seg på Amazon. Mange bedrifter har styrke sine netthandelsstrategier og benyttet digitale muligheter. Men enda flere selskaper må komme i gang med sin digitale transformasjon og finne sin plass på globale, digitale markedsplasser, som Amazon, for å møte kundenes stigende forventninger til en shoppingreise tilpasset deres kjøperatferd.

Last ned dette white paperet for å få kunnskap om hvordan du selger produktene dine på Amazon eller for å møte konkurransen.

White paperet er et samarbeid mellom Maze-One, globale markedseksperter og Dynamicweb.