Webinar: Netthandelen er viktigere enn noen gang

Mange bedrifter opplever nå, i den pressede tiden vi befinner oss i, at salget synker dramatisk. Noen bedrifter må flytte salget som tidligere ble utført av selgerne over til nettbutikk, mens andre opplever stagnering av salget i eksisterende nettbutikk. Resultatet er at utdaterte nettbutikker og bestillingsportaler må oppdateres raskt.

Onsdag 1 april, kl. 10.00 inviterer Dynamicweb og Degree til et webinar, for deg som nå er avhengig av nettbutikken, for å komme gjennom denne spesielle tiden, og som trenger å oppgradere raskt til en salgsfremmende netthandel.

Webinaret varer i 30 minutter og vi tar deg gjennom:

  • Konkrete salgsmuligheter i en Dynamicweb nettbutikk.
  • Hvordan kan din bedrift raskt og kostnadseffektivt få på plass nettbutikk/bestillingsportal, som kan bygges på i videre fremtid. 
  • Hvordan vi kan hjelpe dere å organisere dere, og gjennomføre en slik prosess på best måte.
  • Dynamicweb presenterer en referansecase, som viser konkrete salgsmuligheter.

Rabatterte priser og rask time-to market
Situasjonen i dag krever at vi som e-handelsleverandører må tenke nytt og strekke oss langt for å hjelpe bedrifter med å finne gode løsninger, som er gjennomførbare økonomisk. Degree og Dynamicweb er heldige å få være fullt operative i denne spesielle tiden. I dette webinaret vil vi derfor presentere store rabatterte priser, som vi håper kan bidra til at at dere raskere kan få plass en god digital salgskanal, slik at dere står godt på begge bein når vi er på andre siden av denne krisen.

Speakers

Marius Lian
Rådgiver netthandel
Degree 

Nicolai Gosvig
Product Specialist
Dynamicweb

 

Time
apr 01, 10:00
Lokasjon
,
Webinar
Meld deg på