B2C seminar for faghandel-bransjen

Faghandel-bransjen har alltid vært et konkurransepreget marked, og med dagens teknologi blir det stadig vanskeligere å beholde sin posisjon i markedet. Kundenes behov øker i takt med digitaliseringen av bransjen, og det er dessverre mange bedrifter som ikke klarer å holde følge. Det er derfor absolutt nødvendig for en bedrift å være med på dagens trender og utvikling, både innenfor kundereisen og bransjens utvikling.

Vil du vite hvordan du kan digitalisere din bedrift? Tirsdag 19. mars arrangerer vi i Dynamicweb et frokostseminar for faghandel-bransjen. Vi legger stor vekt på digitalisering av bransjen og viktigheten rundt en responsiv og attraktiv nettbutikk.

Seminaret vil fokusere på nettbutikk, PIM og CMS for faghandel og hvordan du på best mulig måte kan tiltrekke deg nye kunder, opprettholde eksisterende kundeforhold og samtidig redusere manuelt arbeid og øke omsetningene dine. 

Vår gjesteforeleser Knut Erik Rekdal som er bransjeanalytiker i Virke e-handel vil presentere trender og utviklingen innenfor varehandel, samt hvordan Virke tror at bransjen vil se ut om 11 år.

I tillegg vil vår Country Manager Steffen Breen ta for seg Dynamicweb sin All-in-One plattform. Du vil få se fordelene av å ha alt i en plattform og hvordan du kan forenkle mange tidkrevende prosesser og redusere bruk av ressurser. Steffen vil også vise noen tilleggsfunksjoner og presentere et relevant B2C-case med Dynamicweb-løsning, samt vise utfordringer, løsninger og resultat til dette caset. 

Agenda:

08:15-08:45: Frokosten blir servert
                      Velkommen 

08:45-09:30:  Knut Erik Rekdal fra Virke e-handel 
                       Trender innenfor varehandel i dag + hvordan bransjen vil se ut i 2030

09:30-09:45: Kaffepåfyll

09:45-10:15: Steffen Breen
                      Relevant case innenfor faghandel med Dynamicweb-løsning

Steffen Breen
Foredragsholder
Steffen Breen
sbr@dynamicweb.com
Dynamicweb Software A/S
Lokasjon
Hotell Savoy
0164, Universitetsgata 11
Oslo, Norge
Meld deg på