Dynamicweb tilbyr en helhetlig PIM-løsning

Product Information Management (PIM) løsningen fra Dynamicweb er en moderne og profesjonell PIM-løsning som inneholder alle egenskaper du trenger for å håndtere din produktinformasjon. Disse egenskapene inkluderer en helhetlig oversikt, en fleksibel datastruktur, sikrer kvalitet på produktinformasjonen og digitale eiendeler som enkelt kan oversettes til flere språk.
Skrevet av Dynamicweb den 14.02.2019, 12:00
Dynamicweb tilbyr en helhetlig PIM-løsning

En helhetlig løsning for nettbutikken din

Vår All-in-One løsning har en standard infrastruktur som inneholder Content Management (CMS), nettbutikk, digital markedsføring og produktinformasjonshåndtering (PIM). Denne løsningen gjør din hverdag enklere da det er færre systemer å lære seg og det er enkelt og kjapt å lære seg å bruke systemet. På den måten blir det daglige samarbeider mer effektivt og kontinuerlig. For eksempel kan oppdateringer i produktinformasjonen vises på front-end siden med en gang du legger det til.

Vårt integrasjonsrammeverk kan blant annet integreres mot Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365 og Dynamics 365 Business Central.

Kostnadseffektiv digitalisering

For at bedriften din skal overleve på lang sikt er det nødvendig med en digital overgang. Bedrifter som er en del av verdikjeden for produkter med online salg må inkludere PIM i deres digitale transformeringsprosess.

Den mest kostnadseffektive tilnærmingen er å ha en PIM-løsning som er så integrert som mulig med alle dine back-end og front-end løsninger, der det finnes produktdata.

Bruk produktdata som din sterkeste differensiering

Det finnes betydelig konkurransefortrinn ved å ha optimalisert produktinformasjonshåndtering. Du vil kunne øke salget ditt ved å ha en oppdatert produktinformasjon som er tilgjengelig for kundene dine. Når du selv kan håndtere kombinasjonen av innhold, nettbutikk, markedsføring og produktinformasjon innenfor online salg vil du redusere kostnader og øke effektiviteten på arbeidet ditt.

Kombinert dashbord for PIM, nettbutikk, innholdshåndtering og markedsføring:

👉 Se en 2 minutters demo: sett opp ditt personlige dashbord i Dynamicweb

Regn ut din PIM ROI 📊

Vurderer du et PIM system, men du er usikker på kostnadene? Prøv vår PIM ROI kalkulator og se din potensielle årlige sparing ved å bruke et PIM system for din nettbutikk.