De beste Dynamicweb løsninger i 2020

2020 har vært et annerledes år for alle. Koronaviruset har hatt stor innflytelse på arbeidslivet, og det har skjedd mange forandringer i løpet av kort tid. Det er ikke bare den sosiale bedriftsøkonomien som har blitt mer eller mindre satt på pause, men vi opplever også redusert produksjon og begrenset sosial kontakt.
Skrevet av Dynamicweb den 29.12.2020, 08:45
De beste Dynamicweb løsninger i 2020

Delvis på grunn av COVID-19 har vi opplevd at digitaliseringen har blitt viktigere enn noensinne. Heldigvis er det mange virksomheter som anerkjenner dette behovet og har reagert hurtig i både B2B og B2C bransjen. Sammen med våre partnere har Dynamicweb hjulpet mange virksomheter videre på deres digitale reise i 2020. Her er de tre beste Dynamicweb løsningene i 2020: 

Illums Bolighus - Beste Dynamicweb B2C løsning i 2020

Illums Bolighus selger tusenvis av produkter, primært interiør, til den private forbruker, og er en kjent forhandler på B2C markedet. Verden er i konstant bevegelse, og med en økende digital tilstedeværelse og høye forventninger til den digitale kjøpsopplevelsen, er det viktig å være innovativ og kontinuerlig følge med på kundens forventninger. Dette klarer Illums Bolighus veldig bra. De organiserer blant annet regelmessige digitale shopping-kvelder for deres klubbmedlemmer. Dette var så populært at den gamle serveren ikke klarte volumet av trafikk som strømmet på, noe som resulterte i tapt inntekt.

Dynamicwebs partner, Norriq, utviklet en skalerbar løsning med Cloudfare Caching, som gjør kjøpsopplevelsen raskere og produktene mer tilgjengelige. Nå imøtekommer Illums Bolighus sine kunders forventninger om å raskt se og bestille produkter, og de kan håndtere den økende trafikken under de eksklusive shopping-kveldene uten problemer.

Tuinvisie - Beste Dynamicweb B2B løsning i 2020

Tuinvisie er produsent, importør og leverandør av et bredt spekter med hageprodukter. I deres tidligere webløsning hadde de to separate hjemmesider; en B2C netthandelog en B2B kundeportal. Dette resulterte i dobbelt arbeid, da endringene måtte gjøres to ganger. Og med mer enn 3.000 produkter og 300 nye produkter i året var dette en enormt tidkrevende prosess. Tuinvisie hadde også en utfordring med at deres gamle webløsning ikke kunne vise kundespesifikke priser.

Dynamicwebs partner, Innovadis, har utviklet en webløsning som har sikret at Tuinvisie nå både har en B2C netthandel og en B2B kundeportal samlet på en plattform, som integreres til deres PIM- og ERP-systemer. I B2B portalen har alle kunder adgang til deres egne priser og rabatter, og takket være integrasjonen til PIM utfylles disse automatisk med produktopplysninger. Sortimentet behøver ikke lengre vedlikeholdes manuelt i to separate CMS-systemer, hvilket minimerer risikoen for feil og har frigitt mange ressurser internt hos Tuinvisie.

"Å ha Innovadis som vår implementeringspartner og å få kombinere Dynamicweb, PIM og ERP i én plattform har vist seg å være den perfekte løsningen for vår voksende organisasjon." - Manon Albinus, prosjektleder, PIM / MDM-specialist

Legostore - Dynamicweb Choice Award 2020

Egilsson er et firma som blant annet driver en stor Lego butikk på Island. I tillegg har de også en stor møbelbutikk som de drives fra et stort kontor. De hadde et ønske om å gjøre Lego tilgjengelig for alle på Island, da de opplevde en voksende etterspørsel på deres produkter. Samtidig med at de lette etter en e-handelsløsning til deres Lego produkter, var Egilsson også i gang med å skifte deres ERP-system fra AX til LS Retail NAV, noe som betød av nettbutikken til deres kontor- og møbelbutikk også måtte skiftes ut.

Dynamicwebs partner, Advania, løste oppgaven ved å benytte Dynamicweb Rapido 3.2 til den nye netthandelen, som raskt kunne implementeres med de fleste av funksjonene som allerede var tilstede i plattformen og kunne konfigureres så løsningen fulgte det eksisterende designet. De mange produktdataene synkroniseres nå direkte fra LS Retail, og alle ordrer behandles automatisk via LS Retail. Kort før Black Friday gikk den nye netthandelen live, og i løpet av den første uken resulterte dette allerede i hundrevis av bestillinger!

Få en integreret netthandel på null tid

Hos Dynamicweb opplever vi at etterspørselen på en hurtig levering og implementering av e-handelsløsninger øker kraftig. Virksomheter verken ønsker eller kan investere tid og penger i et komplekst IT-prosjekt som kan risikere å ta flere måneder. Derfor har vi hos Dynamicweb utviklet en nøkkelferdig e-handelsløsning. 

Med denne løsningen får du en helt ny, integrert e-handel med alle nødvednige funksjoner og tilpasset din merkevare - på rekordtid!

Les mer om Dynamicweb sin nøkkelferdige e-handelsløsning her