6 grunner til å være partner med Dynamicweb for integrerte e-handelsløsninger

Enten du jobber for en leverandør som tilbyr kritiske forretningsløsninger, en tilbyder av tjenester som dekker gapene mellom løsningene eller et byrå som tilbyr konsulenttjenester er du katalysatoren som tar ting til det neste nivået. Så.. La oss prate om et partnerskap!
Skrevet av Dynamicweb den 14.04.2021, 12:00
6 grunner til å være partner med Dynamicweb for integrerte e-handelsløsninger

Hjelp kundene dine å lykkes! Det er, tross alt, det våre selskaper gjør, sant?

Enten du jobber for en leverandør som tilbyr kritiske forretningsløsninger, en tilbyder av tjenester som dekker gapene mellom løsningene eller et byrå som tilbyr konsulenttjenester er du katalysatoren som tar ting til det neste nivået. Så.. La oss prate om et partnerskap!

Vi jobber med mer enn 300 partnere (katalysatorer slik som ditt selskap) verden over - hele tiden ute etter å hjelpe hverandre med å ta kunden til neste nivå. Våre partnerskap har hjulpet både Dynamicweb og våre partnere å utvide våre funksjonaliteter og legge til enorm verdi i våre kunders selskaper. Met et sterkt partnernettverk er alt mulig, og ingen utfordring er for tøff. 

Så, hvorfor Dynamicweb?

Digital Experience blir i økende grad den viktigste differensiereren mellom både forhandlere, produsenter, distributører og grossister av alle slag. Et partnerskap med Dynamicweb gir kundene dine en hel eCommerce Suite for å lansere og utvide en vellykket e-handelsstrategi, og lede konkurransen i det neste tiåret og utover. I samarbeid med teamet ditt vil vi gi deg muligheten til å tilby disse tjenestene og mulighetene til kundene dine, med deg som deres primære løsningsleverandør.

6 grunner til å samarbeide med Dynamicweb for en Unified eCommerce Suite

1. Møt kundenes behov for digital transformasjon

Uavhengig av bransje ser mange av kundene dine sannsynligvis etter måter å utvide virksomheten på nett- enten det er via en netthandel, en selvbetjeningsportal, tredjeparts digitale markedsplasser eller alle tre. Utvid tjenestetilbudet ditt for å imøtekomme kundenes etterspørsel etter e-handel, PIM, CMS og digital markedsføring, alt i en eCommerce Suite som skalerer til enterprise.

2. Legg til et nytt forretningsområde og øk inntektene dine

Alt av inntekter teller. Netthandel er tilfeldigvis også i hypervekstmodus. Som implementeringspartner vil vi gi teamet ditt mulighet til å tilby praktiske implementerings- og støttetjenester som vil forandre kundenes liv, og legge til nye inntekter direkte på bunnlinjen. Eller send kundene dine vår vei når de trenger tjenestene våre, så tar vi de tunge løftene!

3. (Teknisk) Dokumentasjon og sertifiseringer

Ingen partner blir etterlatt. Dynamicweb tilbyr all dokumentasjon, sertifiseringer og støtte du trenger for å ta så mye eller så lite eierskap av prosjekter med kundene dine som du vil. Og ikke bekymre deg, vi er alltid tilgjengleig for ytterligere tjenester og støtte, som en forlengelse av teamet ditt.

4. Digitale strategi-sesjoner og rådgivning

Hver klient har unike krav - og vi har unik erfaring! La teamet vårt hjelpe deg med forhåndssalgstrategi og roadmap-sesjoner før de store kundemøtene for å skissere det optimale forslaget og lande avtaler. 

5. Henvisninger

Henvisningsprogrammet vårt er konkurransedyktig og enkelt. Du gir oss henvisningen (varme introduksjoner er alltid velkomne), henvisningen blir en Dynamicweb-kunde, du får betalt! På samme måte vil Dynamicweb gi deg henvisninger når du er riktig egnet for våre kunders eller partneres behov og kriterier.

For å lære mer om betalingsbetingelser, vennligst kontakt oss.

6. Markedsføringsinnhold og støtte til markedsføring

Markedsførere kan aldri ha for mye innhold! Som partner vil vi gi deg gratis, SEO-optimalisert innhold - blogger og live eventer som du kan bruke til å fylle potensielle hull, engasjere publikum og akselerere bevisstheten om tilbudene dine.

Hvordan vi gjør det mulig for våre partnere å gjøre mer

Partner onboarding

Start ditt partnerskap med vårt partner onboarding program. Ved å gjøre omfattende partnertjenester tilgjengelig, vil vi samarbeide om å minimere risiko og øke inntektene ved å være tilgjengelig fra første salgspitch gjennom å levere et vellykket prosjekt.

  • Lær salgsteamet ditt hvordan du lager forslag og gjennomfører salgsmøter ved hjelp av salgsmalene våre for spørreskjemaer
  • Sørg for at selgerne og prosjektledere kjenner plattformen og "best-practices"
  • Instruer utviklere på Dynamicweb open integration framework

Utvikler onboarding

Bli ekspert og oppdag Dynamicwebs "best-practices". Med tilpassede innebygde programmer får vi teamet ditt sikre på plattformutvikling, integrering, samt integrert Product Information Management (PIM) implementering.

Presales rådgivning

La oss delta i presales-rådgivning for å omfatte og estimere prosjektene dine, gi innspill i tekniske dypdykk og salgsmøter både digitalt og fysisk, eller få hjelp til å svare på RFP-er.

Prosjektleveringsstøtte

Enten teamet ditt vil påta seg et prosjekt helt eller delvis, kan du alltid stole på oss som en utvidelse av teamet ditt for støtte under prosjekter, feilsøking, testing osv. Vi hjelper også med prosjektoppstart for å sikre at riktig arkitektur og planlegging er på plass.

La oss snakke!

Hvis det noen gang var tid til å inkludere e-handel i løsningstilbudene dine, er det nå. Det siste året har tvunget mange bransjer til å skifte til digitale prosesser - akselerere langsiktige trender som allerede var i bevegelse, og som ikke vil forsvinne med det første. B2B e-handel i USA alene forventes å nå $ 1,8 billioner innen 2023 (dobbelt så mye som B2C), og var $ 12,2 billioner globalt i 2019 (seks ganger mer enn B2C).

Bedrifter i nesten alle bransjer utforsker den rette e-handelsløsningen for å dekke deres behov, uansett om de er innen detaljhandel, distribusjon, produksjon, landbruk, biovitenskap, spesialitetstjenester! La oss hjelpe deg  bygge strategier som sementerer verdien din som partner, og skaper varige konkurransefortrinn for kundene dine.


→ Lær om vårt partner onboarding program

→ Kontakt oss