Om oss

Synlighet er blant de ledende Performance Marketing byråene i Norge, som gir bedrifter den farten de trenger når de har store planer om vekst.

Synlighet er et datadrevet markedsføringsbyrå som ble etablert i 2003, med kontorer i Norges tre største byer; Oslo, Bergen og Trondheim. I tillegg har de tatt posisjon i Sverige med kontor i både Malmö og Stockholm.

Gjennom faglig nysgjerrighet, godt samarbeid og et kritisk øye, skaper de markedsaktiviteter som gjør bedrifter synlige på nett, og kvalitetsinnhold som gir varige fortrinn. Den sterke fascinasjonen for faget, kombinert med gleden av å jobbe med og for mennesker, gjør Synlighet til en unik aktør og blant de ledende Performance Marketing byråene i Norge.

Synlighet er ett av få nordiske byråer som har status Google Premier Partner. Det er et kvalitetsstempel som innebærer en rekke fordeler for Synlighet sine kunder. Gjennom Googles Partnerprogram har alle fagspesialister i Synlighet sertifisert seg og dermed bevist at de har grundig kunnskap om annonsering og analyse. Faglig bredde kombinert med unik spisskompetanse gjør at de kan gi kundene sine et stort fortrinn.

I dag består Synlighet av et tungt fagmiljø som består av 60 eksperter, med spisskompetanse innen disse fagområdene:
- Digital strategi
- Data og innsikt
- Annonsering
- Sosiale medier
- SEO
- Content marketing
- CRO
- Innhold
- Nettsider
- E-post markedsføring
- Grafisk design

Byrået har gjennom tidene vunnet flere anerkjente priser. I 2020 vant de den prestisjetunge SEMrush Nordic Awards, tok alle pallplasser i Performance Talent og fikk to sølv i Performance Awards.
Partner status
Associated partners
Antall sertifiserte utviklere
0
Besøksadresse

Møllendalsveien 1
5009 Bergen

Nettsted
www.synlighet.no
Kontakt oss
04195
kontakt@synlighet.no

Kundesaker av Synlighet