CGI

Om oss

CGI streber etter å bli anerkjent av våre kunder som deres partner og ekspert. Våre resultater av fremragende levering kombinert med vår bransjekompetanse, end-to-end-tjenester og IP-baserte løsninger, hjelper oss med å levere betydelig verdi til kundenes oppgavekritiske og transformative arbeid.
Vi har flere tiår med industri- og domenekunnskap, IT-tjenester og konsulentkompetanse som vi bringer våre partnerskap med kunder. Vår nærhetsmodell gir kunder et stabilt, dedikert og fleksibelt team forankret lokalt og ansvarlig for suksess.
Vi hjelper organisasjoner med å tilpasse seg og forbli konkurransedyktige gjennom virksomhets- og teknologitransformasjon. Vi bygger, implementerer og administrerer komplekse systemer som er kritiske for suksess i dagens endrede marked.
CGIs sømløse omni-kanal strategier forbedrer den generelle kundeopplevelsen, forbedrer personaliseringen og genererer sanntids tilbud, mens våre omfattende tjenester og løsninger transformerer driften innen områder som analyse og forretningsinformasjon, mobil handel, butikksystemer, ERP, CRM, handelssystemer , digital, supply chain management, e-handel, enterprise resource planning, og konsept-til-forbruker samarbeid.
Vi er profesjonelle innen omni-kanal strategier og integrasjoner mellom front-end plattformer og ERP. Vi har blant annet dedikerte ressurser for å hjelpe kunder med å integrere løsningen fra Dynamicweb. Innen ERP er vi en av Danmarks største Dynamics AX og Dynamics NAV partnere.
Partner status
Associated partners
Antall sertifiserte utviklere
0
Besøksadresse

Innspurten 1A 

0633 Oslo, Norge 

Nettsted
www.cgi.com/norway/nb
Kontakt oss
+47 22577000
marketing.no@cgi.com

Kundesaker av CGI