Om oss

Samtlige bransjer, enten det er innen vare- eller tjenestesalg, opplever nå hvordan handel endrer seg. Priser blir mer transparent, språklige barrierer forsvinner og geografisk avstand er ikke lenger noen hindring for handel.

Om innkjøpere handler på vegne av seg selv (B2C) eller sin bedrift (B2B), forventer de uansett at det skal være enkelt og oversiktlig å finne pris, leveringstid og gjennomføre bestilling. Acandos e-commerce team har bred erfaring fra flere bransjer, og setter seg inn i kundens utfordringer og muligheter i sine respektive markeder.

Sammen vil vi bruke fremtidens teknologi og dagens løsninger for å gi kunden best mulig utgangspunkt for å utnytte sitt potensiale. Våre konsulenter står klare for å hjelpe din bedrift med å imøtekomme de nye rammebetingelsene, finne effektive forretningsløsninger og bistå innen alle faser i et implementeringsløp.

Acando har rådgivere som er spesialister innen optimalisering og innføring av ny teknologi. Vi samarbeider gjerne med din eksisterende implementeringspartner for å finne gode forretningsløsninger

Partner status
Business partners
Antall sertifiserte utviklere
3
Nettsted
www.acando.no
Kontakt oss
+47 930 01 000
firmapostnorge@acando.no

Kundesaker av Acando