Inside Sales Consultant

Vil du bli en del av et ungt og dynamisk team, hvor samarbeid og sterke relasjoner står i sentrum? Snakker du flytende norsk, og vil være med å utvide kundebasen din innen digitale løsninger med fokus på ecommerce, nettsider og PIM?
Skrevet den 07.06.2022, 14:06
Inside Sales Consultant

Din rolle i forretningsutviklingsteamet
Du vil bli en del av vårt interne forretningsutviklingsteam med kolleger i Danmark, Norge, Tyskland og Nederland. Her vil du sammen med dine nære kolleger i Norge kontakte og pitche nye potensielle kunder og markedssegmenter.

Ditt ansvar, din hverdag
Din primære oppgave vil være å oppsøke og screene nye potensielle kunder på det norske markedet. Det betyr at dagen din starter med en ‘sjekk inn’ med dine nærmeste kollegaer. Her har du mulighet til å dele erfaringer, ideer og du får en leder som veileder deg fortløpende.

Deretter er oppgaven å kvalifisere nye leads fra vårt CRM-system, trekke på informasjon fra salg og markedsføring og dermed er du klar til å ringe.

Du vil bli en mester i å komme i dialog med nye kunder og hjelpe dem med å identifisere digitale e-handelsmuligheter i sin virksomhet. Du er dermed med på å utfordre selskapets evne til å levere og drive en konkurransedyktig virksomhet ved å tilby dem de riktige verktøyene innenfor vår produktportefølje.

Du vil konsentrere deg om:

• Kartlegge hvor kundene befinner seg digitalt og kjøpsmessig.

• Identifisere de rette interessentene og være åpen for deres utfordringer.

• Etablere et forhold og sparre med kunden om mulighetene for å utvikle sin virksomhet.

Din erfaring og kompetanse
Du kan være nyutdannet eller holde på med utdanning innen Salg, Markedsføring eller lignende. Motivasjon veier høyere enn bakgrunn og du får muligheten til å starte et sted hvor vi kan gi deg en digital opplæring. Vi forventer at du:

• Snakker og skriver flytende norsk og gjerne engelsk, og har gode kommunikasjonsevner.

• Kan raskt sette deg i kundens ståsted og identifisere og forstå kundens utfordringer.

• Sett målene dine høyt, lage handlingsplaner og gjør en innsats for å nå dem.

Du trenger ikke å være kjent med Dynamicweb. Vi sikrer at du får nødvendig innsikt og kunnskap om våre produkter, og lærer å føre en konstruktiv og profesjonell dialog med potensielle kunder.

Din personlighet er viktig for oss!
Du har en genuin interesse for forretningsutvikling, e-handel og outbound marketing som en naturlig måte å selge på. Du vil passe godt inn hvis du er:

• Tøff og har en lyttende og forståelsesfull tilnærming til dialog.

• Proaktiv og utholdende og trives med et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.

• Er selvgående og har et stort driv.

Det viktigste er at du er selvmotivert og ikke redd for å ta den første samtalen.

Vi tilbyr
Du kan se frem til å jobbe tett med noen av de dyktigste konsulentene og selgerne, og vi sørger for at du får nødvendig opplæring som sikrer det beste utgangspunktet for din suksess. Du vil også jobbe med Norges kanskje beste kolleger i en uformell struktur med et avslappet og humoristisk arbeidsmiljø i Oslo sentrum. Vi har fleksibel arbeidstid og det finnes muligheter for videreutvikling og kanskje fast jobb i Dynamicweb etter endt utdanning.

Om Dynamicweb
Dynamicweb er et software-selskap som utvikler skybaserte digitale plattformer. Vi sikrer at våre kunder leverer bedre digitale kundeopplevelser gjennom løsninger for bl.a. nettsider, digital markedsføring, netthandel og produktinformasjonsstyring. Vi har mer enn 300 partnere og mer enn 200 ansatte Vi er stolte av å jobbe med over 5000 merkevarer, som f.eks. Lego Wear, Unilever, L’Oréal, Flying Tiger, Toyota, Europcar. Vårt hovedkontor ligger i Aarhus, men vi har kontorer over hele verden og du vil bli en del av et internasjonalt hus med kolleger i bl.a. Norge, Nederland, Asia og USA.

Vil du bli med på laget?
Er dette sjansen du har ventet på? Send oss din søknad så snart som mulig, hvor du forteller oss hvorfor du er kandidaten vi har ventet på. Vi fyller stillinger fortløpende og ansetter når riktig match er funnet.

Vi ser frem til å lese søknaden din. Har du spørsmål om stillingen, kontakt CSO, Jan Elbæk på mail jel@dynamicweb.dk