WEH GmbH

I mer enn 45 år har WEH vært den ledende produsenten av teknologi for væskesystemkobling, med sentralt fokus på utvikling av hurtigkoblinger og spesialløsninger.

Utfordring

WEH GmbHs gamle B2B nettbutikk kjørte på en gammel Magento 1.0-løsning – med support som utgår i 2021. Finance & Operations vil bli implementert for WEH GmbH i løpet av de neste månedene, og derfor bør en ny B2B-plattform tilby en standard integrasjonskomponent til D365 F&O og effektivisere eksisterende forretningslogikk og prosesser.

Videre bør plattformen være kapabel med konfigurator for å gjøre det mulig for kunder ved kjøp av høykompleksitetsprodukter.

Dynamicweb som løsning

Løsningen som WEH fant sammen med Dynamicweb er en to-faset tilnærming. I første fase har Dynamicweb implementert en nøkkelferdig B2B netthandelsplattform med integrert PIM-system for å få WEH og deres kunder i gang så raskt som mulig. I en andre fase vil den deretter bli integrert med en av Dynamicwebs tredjeparts konfiguratorpartnere for å tilby svært konfigurerbare produkter.

Denne tilnærmingen gir et forsprang for WEH og deres kunder mens deres F&O og konfigurator fortsatt jobbes med.

Resultater

Den ferdige WEH B2B nettbutikken oppfyller alle forventninger når det gjelder design og funksjonalitet. Plattformen er fullstendig responsiv og tilgjengelig på 5 språk for å nå kunder og partnere i et utvidet marked.

Integrasjonen med F&O og Dynamicweb PIM har automatisert mange interne prosesser samtidig som kundene får riktig pris fra F&O. Dette sparer WEH tid og reduserer risikoen for manuelle feil.

Totalt sett har Dynamicweb All-in-One plattformen hjulpet WEH med å levere en enestående kundeopplevelse samtidig som den forbedrer evnene til å anskaffe og beholde kunder. WEH jobber nå med B2B netthandel, PIM og innholdsstyring i én plattform som forbedrer internkontroll, ressursallokering og akselererer resultater.
WEH GmbH
Kunde
WEH GmbH
Besøksadresse
Tyskland
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Manufacturing, D365
Nettsted
www.https//www.weh.com/

Lignende tilfeller