Warmgarant

Warmgarant.nl er en ny leverandør av damp-generatorer for sentralvarmeanlegg på det nederlandske markedet. Selskapet tilbyr en totalpakke fra deres nettside som inkluderer levering, installering og vedlikehold.

Utfordring

For å konkurrere på markedet trengte Warmgarant en ny online B2B nettbutikk som kunne tiltrekke seg kunder. Det ble derfor fokusert sterkt på god kundeopplevelse og brukervennlighet, samt forbedret SEO funksjoner.

Dynamicweb som løsning

Warmgarant og Dynamicweb sin partner, Innovadis, har brukt Dynamicweb sin All-in-One plattform for å lage en B2C løsning som kan støtte Warmgarant sine forretningsmål.

En av nøkkelegenskapene er produkt-konfiguratoren, som gjør at besøkende selv kan tilpasse pakkene Warmgarant tilbyr. Kundene kan nå velge den riktige generatoren, termostaten, forskjellige tillegg- og vedlikeholdstjenester. I tillegg har Warmgarant en interaktiv kjøpsassistent som hjelper kundene med å finne den løsningen de ser etter. Kunden trenger kun å svare på noen få spørsmål for at kjøpsassistenten skal klare å finne den perfekte løsningen som dekker alle behov kunden har. Denne funksjonen hjelper til med å øke salget, da den tilbyr kunden en total produktpakke.

I tillegg gjør løsningen det mulig for kundene å sammenlikne priser og tilbud mot konkurrentene. På den måten føler kundene seg trygge når de velger Warmgarant.

Resultater

Den nye løsningen er kombinert med en rekke markedsføringstjenester og har gjort Warmgarant til en av de største merkevarene innen bransjen sin på det nederlandske markedet. Warmgarant har økt sin synlighet hos forskjellige søkemotorer, noe som sikrer en konstant økning av besøkende. Totalt har salget økt fra 2 til omtrent 40 generatorer om dagen.
Warmgarant
Kunde
Warmgarant
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
CMS, Marketing, Distribution
Nettsted
www.warmgarant.nl/
Partner
Innovadis B.V.

Lignende tilfeller