Vilomix

Vilomix AS er landets ledende leverandør av premikser, tilskudds- og spesialfôr til landbruket og fôrindustrien i Norge. Virksomheten er lokalisert ved Hønefoss og er eid av Danish Agro, et internasjonalt dansk konsern som omsetter for ca. 30 Mrd NOK og har ca. 3.500 ansatte

Utfordring

Danish Argo kontaktet Dynamicwebs partner, Novicell, med en forespørsel om en ny kollektiv plattformsløsning som er i stand til å samle alle datterselskapene på en enkel plattform. I tillegg måtte løsningen være fleksibel og overholde selskapets planer for implementering av e-handel, digital markedsføring og flere språkversjoner.

Dynamicweb som løsning

Den nye løsningen ligger under Danish Agro sin plattform, og Vilomix har språkversjoner i Norge, Danmark, Baltikum, Sverige, Finland, UK, Russia, Kina og Ukrania.

Alle de enkelte forretningsområdene og nettsidene bruker Dynamicweb Items for å sikre en redigeringsvennlig og konsekvent måte å publisere nytt innhold på.

Resultater

Nå kan Vilomix samle alle sine digitale aktiviteter, både internasjonalt og nasjonalt, i en enkel løsning. Fleksibiliteten til plattformen gjør det enkelt å legge til nye datterselskaper ved å bare kopiere de eksisterende nettsidene kombinert med full tilgang til plattformens fil- og bildemappe, som inneholder alt av nødvendig bedriftsmateriale.
Vilomix
Kunde
Vilomix
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.vilomix.no
Partner
Novicell

Lignende tilfeller