Vilofarm

Vilofarm A/S har nære relasjoner og langsiktig erfaring med å betjene dansk landbruk med gårdsforsyningsprodukter. Vi har blant annet oversatt erfaringene til en katalog, hvor alle produktene er optimalisert for pris og dyrevelferd.

Utfordring

Danish Argo kontaktet Dynamicwebs partner, Novicell, med en forespørsel om en ny kollektiv plattformsløsning som er i stand til å samle alle datterselskapene på en enkel plattform. I tillegg måtte løsningen være fleksibel og overholde selskapets planer for implementering av e-handel, digital markedsføring og flere språkversjoner.

Dynamicweb som løsning

Den nye løsningen ligger under Danish Agro sin plattform, og Vilofarm har språkversjoner i Norge og Danmark.

Alle de enkelte forretningsområdene og nettsidene bruker Dynamicweb Items for å sikre en redigeringsvennlig og konsekvent måte å publisere nytt innhold på.

Resultater

Nå kan Vilofarm samle alle sine digitale aktiviteter, både internasjonalt og nasjonalt, i en enkel løsning. Fleksibiliteten til plattformen gjør det enkelt å legge til nye datterselskaper ved å bare kopiere de eksisterende nettsidene kombinert med full tilgang til plattformens fil- og bildemappe, som inneholder alt av nødvendig bedriftsmateriale.
Vilofarm
Kunde
Vilofarm
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.vilofarm.dk
Partner
Novicell

Lignende tilfeller