Viking Outdoor Footwear AS

Siden 1920 har Viking Outdoor Footwear AS (VOF) designet og produsert utendørs sko av høy kvalitet. Selskapet er et av Norges eldste merkevarer, og de jobber stadig mot målet om å være perfekt i både produktdesign og kvalitet.

Utfordring

VOF hadde behov for en ny B2C-nettbutikk med integrering til deres Aspect4 ERP-system. De ønsket å nærme seg det globale markedet med en brukervennlig shoppingopplevelse hvor alle data skulle flyte sømløst mellom nettbutikken og ERP-systemet. målgruppen er kvinner og menn, barn og voksne over hele verden, som trenger utendørs sko.

Dynamicweb som løsning

Med Dynamicweb All-In-One kunne VOF implementere både en B2C-nettbutikk, nye hjemmesider og en nyhetsbrevløsning - på samme plattform - alt godt integrert! B2C-løsningen har en skreddersydd brukeropplevelse for den aktuelle målgruppen. (Senere implementerte VOF også en parallell B2B-nettbutikk i Dynamicweb, hvor skobutikker kan bestille fottøy i en løsning med en brukeropplevelse tilpasset deres behov!) Løsningen er implementert ved hjelp av Rapido-rammeverket.

Resultater

All-In-One-løsningen har gitt VOFs globale kunden nettbutikker som er brukervennlige og de kan kjøpe kvalitetssko på en enkel måte. Internt har VOF fått et mer effektivt system som behandler produktdata og gjør at bestiller kommer automatisk inn både dag og natt. Løsningen er et viktig verktøy i VOFs videre globale vekst og sukess.

Viking Outdoor Footwear AS
Kunde
Viking Outdoor Footwear AS
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2C, Marketing, Retail
Nettsted
vikingfootwear.com
Partner
Mennt AS

Lignende tilfeller