ValueInvest Denmark

ValueInvest Danmark er et medlems-eid fond som spesialiserer seg på verdiinvestering.

Utfordring

ValueInvest sitt tidligere design var ikke veldig brukervennlig da nettsiden ikke fokuserte på innholdet som var viktigst for 9 av 10 brukere; avkastning på aksjer. I tillegg var designet utdatert og klarte ikke å kommunisere merkets verdier, så det var tydelig at selskapet trengte et nytt design.

Dynamicweb som løsning

Løsningen ble nøye gjennomtenkt og resultatet ble et helt nytt design som lot kunden finne viktig data på forsiden. Dataen blir presentert dynamisk gjennom en tilleggsfunksjon som kalles FusionCharts. Kombinert med en oppgradering av deres interne Dynamicweb-system presenterer nettsiden nå data på best mulig måte.

Resultater

Den nye ValueInvest.dk har blitt godt mottatt av brukerne sine. De er spesielt glad for at sidene nå er mye enklere å forstå og hvordan siden nå viser den informasjonen som er viktigst for de fleste. Analyse av siden viser at omtrent halvparten av brukeren ikke trenger å navigere bort fra hjemmesiden for å finne den ønskede dataen.

Generelt sett har nøkkeldata blitt mye mer tilgjengelig på den nye nettsiden – spesielt etter at løsningen ble oppdatert til en nyere og bedre versjon av Dynamicweb.
Helen Cope, Marketing & Translation at ValueInvest
"Sammen med vår implementeringspartner og Dynamicweb har vi klart å lage løsningen tydelig og helthetlig, veldig informativ og den «kommer til poenget». Våre brukere er tilfreds og glad fordi det har blitt enklere for dem å finne det de trenger. "
- Helen Cope, Marketing & Translation at ValueInvest
ValueInvest Denmark
Kunde
ValueInvest Denmark
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
CMS, Marketing, Organization
Nettsted
www.valueinvest.dk
Partner
Bleau A/S

Lignende tilfeller