Ulefos

Ulefos er en av de største og eldste leverandører av avløpsrør og kumlokk i Skandinavia. Kundene deres inkluderer et bredt spekter av statlige byråer og noen av Europas største industrielle selskaper.

Utfordring

Ulefos sin tidligere B2B nettbutikk var ikke veldig brukervennlig og krevde mye manuelt arbeid. Når Ulefos sine primære kunder, kommunene, økte deres behov og krav til en nettbutikk, ble det tydelig at Ulefos trengte en helt ny løsning.

Dynamicweb som løsning

Løsningen inkluderer et helt nytt design og den siste versjonen av Dynamicweb sin nettbutikk. Kombinert med BIS modellen fra Bleau ble det en løsning som integreres med ERP-systemet deres, Visma, og gjør at Ulefos kan sentralisere håndteringen av produktinformasjon.

Resultater

Sentraliseringen av produktinformasjonen har økt effektiviteten og ROI for selskapet. Ulefos kan holde opplæringskostnader lave, da administrering av produktinformasjon blir lagret i ERP-systemet deres. I tillegg kan de ansatte både vedlikeholde og håndtere nettbutikken med relativt få ressurser.
Susie Christophersen, Sales and Marketing at Ulefos.
"Ved å implementere B.I.S modulen og Dynamicweb sin nettbutikk har vi fått en løsning som er 100% integrert med vårt ERP-system. Den har generert en suksessrik og brukervennlig løsning som gjør det mulig å automatisk sende nye produkter til nettsiden gjennom enkel koding."
- Susie Christophersen, Sales and Marketing at Ulefos.
Ulefos
Kunde
Ulefos
Besøksadresse
Danmark
Segmentet
B2B, Manufacturing, Visma
Nettsted
www.Ulefos.com
Partner
Bleau A/S

Lignende tilfeller