UCO - utleiecompagniet

UCO er en utleie- og serviceleverandør spesialisert på maskiner og riggtjenester til profesjonelle brukere innen bygg, anlegg, industri og offentlige virksomheter. Utleiecompagniet AS ble etablert som eget aksjeselskap i mai 2002, med UCO som registrert varemerke. UCO har sitt utspring i Selmer Maskinutleie, etablert i 1997.

Utfordring

Med mange manuelle systemer og mye telefon og e-post var det vanskelig å ha en god oversikt over hva som skulle leies ut når og til hvem. Dette medførte mange arbeidstimer bare på å ha kontroll over alle kunder, utleielister og produkter.

Dynamicweb som løsning

UCO bestemte seg for å gå for en All-in-One løsning fra Dynamicweb. Ved å implementere hele Ecommerce Suiten til Dynamicweb får UCO alle fordelene av å ha alle systemer på en plattform; nettsider, utleie- og kundeportal, markedsføring som inkluderer både personalisering og nyhetsbrev, nettsider med innebygget SEO-optimalisering og et PIM-system som gjør at UCO nå til enhver tid har full kontroll over all produktdata til hvert produkt. Med en live integrasjon til UCO sitt ERP system Dynamics NAV, får også kundene opp spesifikke priser og tilbud når de logger seg inn.

Resultater

Implementering av en ny All-in-One plattform har startet, og fase 1 forventes klar våren 2022.
UCO - Utleiecompagniet
Kunde
UCO - Utleiecompagniet
Besøksadresse
Norge
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.uco.no

Lignende tilfeller