Truckland

Truckland er et velkjent nederlandsk selskap som selger, leier og vedlikeholder bedriftsbiler og (tunge) lastebiler. Truckland tilbyr full service for transportløsninger, og kan vedlikeholde alt fra en bil eller lastebil til en hel selskapsflåte med kjøretøy.

Utfordring

Maarten Homburg, markedssjef for Truckland, hadde et behov om å forbedre nettsiden med en helt ny merkeidentitet. Viktigst av alt er at nettsiden skulle være brukervennlig og responsiv for å kunne nå hovedmålet for nettsiden; å samle leads for den lokale bilforhandleren.

Bluedesk hjalp Truckland med å restrukturere og endre oppsettet rundt produktene og tjenestene på nettsiden. Disse endringene gjør det enklere for potensielle kunder å finne riktig informasjon på alle enheter.

Dynamicweb som løsning

Truckland og Bluedesk bestemte seg for å bruke Dynamicweb sin All-in-One plattform som grunnlaget for den nye løsningen. Dette var i hovedsak fordi plattformen allerede inkluderte alle egenskaper som Truckland ønsket for sin nettside – spesielt Lead Tool, som hjelper Truckland å generere flere B2B leads fra deres nettside.

Med Dynamicweb-plattformen kan Truckland nå lage et responsivt design for sine nettsider. Truckland og Bluedesk brukte nettbutikk-modellen for visning av produkter, for å forberede seg på fremtidige online salg. Potensielle kunder kan nå enkelt søke i hele spekteret med lastebiler, vaner og vedlikeholdstjenester fra alle enheter.

Til slutt har markedsavdelingen i Bluedesk forbedret den nye nettsidens digitale ytelse ved å optimalisere alt innholdet – inkludert produkter i nettbutikken, teknologi og design i henhold til kravene fra søkemotoren.

Resultater

Siden lanseringen av den nye B2B nettbutikken har markedsavdelingen hos Bluedesk kontinuerlig målt og optimalisert nettsidens ytelse i henhold til brukerdata. Siden oktober 2015 har nøkkelord-posisjonen hos Google steget fra nr. 22 til nr. 11 og nettsiden viser hele tiden forbedring i antall besøkende. I tillegg bruker Truckland Dynamicweb Lead Tool for å registrere alle B2B leads fra nettsiden for å øke antallet konverteringer.
Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland
"Bluedesk forstår vår forretning og gir oss en løsning til våre digitale behov. Vi har et godt partnerskap med Bluedesk og på grunn av deres gode service velger vi Bluedesk. "
- Maarten Homburg, Marketing Manager Truckland
Truckland
Kunde
Truckland
Besøksadresse
Nederland
Segmentet
B2B, Marketing, Distribution
Nettsted
www.truckland.nl
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller