Trip Trap WoodCare

Trip Trap Woodcare er en ledende produsent av trepleieprodukter til retail og industri. Selskapet produserer alle sine produkter i Danmark og selger dem gjennom et internasjonalt forhandlernettverk.

Utfordring

Den tidligere nettsiden til Trip Trap Woodcare var tidkrevende å jobbe med, utdatert grensesnitt og ikke responsivt design. I tillegg krevde det mye manuelt arbeid å oppdatere 300-400 produktbeskrivelser på flere forskjellig språk. Derfor ønsket Trip Trap Woodcare en ny digital løsning med et PIM-system (product information management) for å optimalisere produktdatahåndteringen.

Dynamicweb som løsning

Løsningen er en kombinasjon av Dynamicweb CMS og E-handel med integrasjon til PIM og DAM (Digital Asset Management) fra Unik Pine Tree. Alt er kombinert i Co3 Espresso-løsningen, som inkluderer standardmaler, PIM og DAM.

Basert på den nye integrerte nettsiden har Trip Trap Woodcare og Co3 utviklet en selvbetjeningsportal for forhandlere. Portalen gir alle forhandlerne en komplett produktkatalog med integrasjon til PIM-systemet.

Løsningen gir Trip Trap Woodcare en samlet oversikt over produktkatalogen, det gjør det lettere å oppdatere produktinformasjonen og priser, samt minimerer manuelle feil.

Resultater

Med den kombinerte Dynamicweb- og Unik Pine Tree-løsninger har Trip Trap Woodcare oppnådd en ny, og moderne bedriftsportal som forsterker merkevaren.

Integrasjonen av PIM og DAM sparer Trip Trap Woodcare for verdifull tid og ressurser, siden dataen overføres automatisk fra samme plattform og de ikke lenger må oppdaterer de åtte forskjellige nettsiden hver for seg.

Trip Trap Woodcare forhandlerne kan nå dra nytte av en komplett digital løsning der alle produktdata er tilgjengelig, til en brøkdel av de gamle kostnadene. Den enkle løsningen gjør at Trip Trap Woodcare nå er i stand til å oppdatere nettsiden sin helt på egen hånd.

Trip Trap WoodCare
Kunde
Trip Trap WoodCare
Besøksadresse
Denmark
Segmentet
B2B, Marketing, PIM, Manufacturing
Nettsted
www.wocadenmark.com/
Partner
Co3 A/S

Lignende tilfeller