Tore Vagle

Tore Vagle startet opp en liten «forretning for maskiner og verktøy» 5. september 1955. Med en liten butikk midt i Sandnes var dette starten på det som nå er over 60 år med industrihistorie i Sandnes.

Utfordring

Tore Vagle er et selskap med mange forskjellige produkter og varianter, som selges via andre butikker. Med et så stort nettverk, så mange kunder, og så mange produkter hadde de en utfordring med å håndtere all produktdata, samt lage en enkel navigering for sine kunder.

Til slutt ønsket Tore Vagle seg en løsning som inkluderte nyhetsbrev, slik at de kunne holde sine kunder engasjerte og oppdaterte på produkter, varianter, og annet spennende nytt som skjedde hos selskapet.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb har bygget den nye løsningen til Tore Vagle, all-in-one plattformen. Med innebygd markedsføringsmodul for bedre, raskere og enklere kundekontakt, har nå Tore Vagle et godt verktøy for å kommunisere og engasjere kundene sine. Den innebygde PIM-systemet gjør også at Tore Vagle nå har full kontroll på sine produktdata, og kan effektivisere prosessen med produktberikelse. Med live integrasjon til selskapets ERP-system, kan også kundene få kundespesifikke priser og live lagerstatus, samt se eldre fakturaer og gjenbestille tidligere bestillinger.

Resultater

Den nye løsningen til Tore Vagle har gjort det enklere å jobbe med nettsidene deres, og det er nå lett og raskt å oppdatere både priser og produktdata. At de nå alltid leverer riktige priser, lagerstatus og tilstrekkelig med produktdata har også økt både kundetilfredsheten og -lojaliteten.
Tore Vagle
Kunde
Tore Vagle
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM, Wholesale
Nettsted
www.vagle.no

Lignende tilfeller