TH Marthinsen sølvvarefabrikk

Th Marthinsen ble etablert i Tønsberg i 1883, og er i dag en produsent og leverandør av nyskapende produkter i sølv.

Utfordring

Th Marthinsen er et selskap med mange forskjellige produkter, som selges både direkte til forbrukere, men også via andre butikker. Med et så stort nettverk, så mange kunder, og så mange produkter hadde de en utfordring med å håndtere all produktdata, samt lage en enkel navigering for både B2C og B2B kunder.

Til slutt ønsket Th Marthinsen seg en løsning som inkluderte markedsførings-verktøy, slik at de kunne holde både forbrukere og andre kunder engasjerte og oppdaterte på produkter, varianter, og annet spennende nytt som skjedde hos Th Marthinsen.

Dynamicweb som løsning

Vår Premium Solution Partner, Novicell, har laget en helt ny løsning til Th Marthinsen. Bygget på Dynamicweb sin all-in-one plattform med live integrasjon til ERP-system deres, har nettbutikken nå alltid oppdaterte priser og lagerstatus. Den nye nettbutikken kommer også med gode filtreringer. Løsningen har et innebygd PIM-system som gjør at Th Marthinsen nå har full kontroll og god oversikt over all produktdata og de forskjellige variantene.

Den nye løsningen inkluderer også en digital markedsføringsmodul som gjør at Th Marthinsen nå kan sende ut nyhetsbrev til alle sine interessenter, og kan enkelt segmentere og sende kun til noen spesifikke målgrupper.

Resultater

Med den nye plattformen fra Dynamicweb har Th Marthinsen nå god oversikt over alle sine produkter og varianter, samt alltid oppdatert og riktig produktinformasjon på sine nettsider, takket være det nye PIM-systemet deres.

Det lir sendt ut mange nyhetsbrev, både til forbrukere og butikker, noe som har økt både kundetilfredsheten og -engasjementet.
Th Marthinsen sølvvarefabrikk
Kunde
Th Marthinsen sølvvarefabrikk
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, CMS, Marketing, PIM
Nettsted
www.thmarthinsen.no
Partner
Novicell

Lignende tilfeller