Storcash

Helt ny e-handel og PIM-system for å forenkle arbeidsprosesser og effektivisere arbeidsflyten.

Utfordring

Storcash er Norges største cash & carry grossist, kun for proff-markedet. Storcash tilbyr et utvalg som oppfyller alle behov og de legger til rette for alle sine kunder innen dagligvare, hjemkjøring, restauranter, kafé, catering, gatekjøkken, kiosk, organisasjoner, lag & foreninger og diverse offentlige sektorer.

Som en av Norges største grossister innenfor proff-markedet er det helt avgjørende for Storcash å ha en velfungerende, moderne og brukervennlig løsning. Dagens løsning dekker ikke disse behovene, så det er derfor nødvendig for Storcash å bytte til et nytt system.

Dynamicweb som løsning

Den nye løsningen til Storcash er bygget på Dynamicweb, i samarbeid med vår partner Advania. Løsningen er en e-handelsløsning med tilhørende PIM-system. Denne løsningen gjør at kundene til Storcash nå kan bestille direkte på hjemmesiden deres, hvor de får tilgang til alle produkter og all informasjon om de forskjellige produktene, samt kundespesifikke priser og rabatter.

I tillegg får kunde egne kontoer hos Storcash som gjør at de enkelt kan logge seg inn og få full oversikt over sin egen kundehistorikk. Her har de tilgang til å se tidligere bestillinger, fakturaer og annen informasjon Storcash har om den spesifikke kunden. Dette gjør at kundeoppfølging blir enklere og mindre tidkrevende for Storcash, samtidig som at bestillingene kommer inn automatisk og reduserer manuelle arbeidsprosesser for å gjennomføre en bestilling. Kundene kan også re-bestille tidligere ordre ved et enkelt museklikk.

Resultater

Den nye løsningen gjør at både Storcash og deres kunder forenkler bestillingsprosessen. I tillegg blir arbeidsflyten effektivisert hos begge parter. Bestillingsportalen gjør at kundene nå har mer oversikt over sin egen profil hos Storcash, og kan enkelt gå inn og endre sin egen informasjon. I tillegg kan de hente opp tidligere ordrer og fakturaer med bare et museklikk.
Storcash
Kunde
Storcash
Besøksadresse
Norway
Segmentet
B2B, PIM, Distribution
Nettsted
www.storcash.no/
Partner
Advania

Lignende tilfeller