Spaldings

Spaldings betjener over 28.000 landbruks- og 6.000 grunneiere i Storbritannia og Irland. Som en del av Marubeni gruppen har Spaldings en omsetning på over £27,5 millioner i markedene sine, i tillegg til eksport til andre utenlandske markeder.

Utfordring

Spaldings er den ledende distributør for produkter til landbruk og grunneiere. Med hovedkontor i Lincolnshire, England og med over 10.000 produkter og mange nye produkter som blir utviklet hvert år, trengte Spaldings et effektivt PIM-system for å ha kontroll over all produktdata.

Dynamicweb som løsning

Den perfekte løsningen var Perfion PIM som også kan integreres med selskapets Dynamics NAV ERP-system og Dynamicweb sin CMS-plattform.

Informasjon om produkter som ikke enda eksisterer blir lagret og håndtert i Perfion parallelt med dataen til allerede eksisterende produkter. Hvis selskapet velger å produsere et nytt produkt er det veldig enkelt å legge inn produktinformasjon på nettsiden, da den allerede ligger i Perfion.

Resultater

Hvert år publiserer Spaldings en stor produktkatalog med 10.000 varer og mange flyers. Før de byttet til Dynamicweb og Perfion ble disse katalogene produsert i et veldig gammelt system, som kun noen få ansatte hadde kunnskap til. I tillegg fungerte ikke det systemet med selskapets andre IT-systemer.

Med den nye innebygde katalogen kan Spaldings enkelt organisere katalogen sin og andre materiell som skal printes. Når produktdata eller bilder blir endret i Perfion, kan det også automatisk bli oppdatert i den nye katalogen. Fordi den nye løsningen er så enkel, kan de spesialiserte ansatte hos Spaldings nå oppdatere sin egen produktinformasjon slik at det blir helt korrekt.

Parallelt med dette prosjektet har Spaldings også implementert Dynamicweb sin All-in-One plattform som også er integrert med Perfion.
Spaldings
Kunde
Spaldings
Besøksadresse
Storbritannia
Segmentet
B2B, CMS, PIM, Distribution, Dynamics NAV
Nettsted
www.spaldings.co.uk
Partner
Perfion

Lignende tilfeller