Sonic Equipment

Sonic Equipment utvikler og produserer høykvalitets håndverktøy, lagringssystemer, og spesielle verktøy. Produktene gjør at profesjonelle kan oppnå maksimum produktivitet fordi de jobber med verktøy av høy kvalitet, på gode arbeidssteder. Sonic står for effektivitet, kvalitet og stil.

Utfordring

Med ankomsten av den nye MSS+ produktlinjen har Sonic Equipment satt seg som mål å finne opp arbeidsplassen på nytt. Sonic lover med MSS+ å lage de beste modulære lagringssystemene som er tilgjengelige på markedet.

Gjennom intensivt samarbeid har et bedriftsnettsted blitt utviklet med Sonic Equipment som samsvarer fullt ut med MSS+.

Dynamicweb som løsning

Et viktig aspekt i utviklingen av det nye nettstedet for MSS+ er det visuelle aspektet. Det visuelle tiltrekker seg oppmerksomheten til besøkende gjennom et godt arrangert og romlig design. I tillegg er ulike CTA’er inkludert som gir mulighet for kontaktforespørsler, samtaleavtaler og tilbud. Hovedmålet med dette nettstedet er merkevarebygging og markedsføring av bevissthets- og omdømmefasen.

Hver besøkende forføres av vakre produktbilder og atmosfæriske bilder. I tillegg ble Sonic kontaktet mye, fra de nye CTA’ene som ligger på nettstedet.

Med i fase 2 er en integrasjon med den nye nettbutikken fra Sonic Equipment som skal bygges med netthandelsmodulen fra Dynamicweb og drives av PIM fra Perfion.

Resultater

I fase 2 av prosjektet vil produktinformasjonen til MSS+ bli plassert via en lenke med Perfion i Dynamicweb. Ved å bruke et PIM-system som Perfion, er administrasjonen av produkter på forskjellige språk og versjoner fortsatt håndterbar. Ved å bruke e-handelspakken til Dynamicweb kan omfattende produktinformasjon vises, og en effektiv flyt kan opprettes for besøkende. I tillegg gir dette også muligheten til å analysere besøkendes atferd i Dynamicweb.
Sonic Equipment
Kunde
Sonic Equipment
Besøksadresse
Nederland, Tyskland og Storbritannia
Segmentet
B2B, Manufacturing
Nettsted
www.sonic-equipment.com
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Lignende tilfeller